• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ŞEKERSPOR SATRANÇ TAKIMI ŞAMPİYONA ÖNCESİ YEMEKTE BULUŞTU

ŞEKERSPOR SATRANÇ TAKIMI ŞAMPİYONA ÖNCESİ YEMEKTE BULUŞTU
Kayseri Şekerspor Satranç Takımı, 23-29 Haziran 2014 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan 2014 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası öncesi moral depoladı.

Kayseri Şekerspor Satranç Takımı, 23-29 Haziran 2014 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan 2014 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası öncesi moral depoladı. 
Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli tarafından verilen davete, Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat Eskici, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciler Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Bölge Satranç Sorumlu Yardımcısı Gülseren Ergün, Kayseri Satranç İl Temsilcisi Fuat Gençsoy, Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Şeker Fabrikası Ziraattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Canıtez ve Çiftçi Koordinatörü Kazım Duygulu ile sporcular katıldı.
Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Levent Benli, Kayseri’de ve Türkiye’de Satranç’ın geliştirilebilmesi adına Kulüp ve Şirket adına çok önemli adımlar attıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok küçük yaşlardan itibaren başlayarak, kısa sürede çok önemli noktalara ulaşabildiklerine inandığımız Satranç sporumuz ile hem zekâ oyunlarının gençlerimiz üzerindeki gelişimine, hem de eğitim hayatlarına katkıda bulunduğumuza inanmaktayız. Önümüzdeki dönemde çiftçi çocuklarımızın da büyük katılım gösterebileceği çok önemli çalışmaları ve eğitim merkezlerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çünkü bu spor dalına çok büyük bir talep var ve bizde bu taleplere duyarsız kalmak istemiyoruz. Ayrıca Konya’da ki şampiyonaya katılacak sporcularımıza başardılar diliyor, bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm konuklarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat Eskici ise Kayseri Şekerspor Satranç takımının Türkiye’nin en güçlü takımlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “Sizlerin başarılı olması, bizleri ve bu spora katılım göstermek isteyen gençlerimizi de daha da şevklendirmektedir. Satranç’ın gelişimi ve gençlerimizin bu spora teşvik edilebilmesi adına Kayseri Şeker Fabrikası ile birlikte çok önemli projeleri hayata geçireceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Satranç Federasyonu İl Temsilciler Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ise Türkiye’de yaklaşık 1000’in üzerinde Kulüp ve 450 binin üzerinde sporcu bulunduğunun altını çizerek, Kayseri Şekerspor’un bu kulüpler arasında başarı olarak ilk 5 sırada bulunduğunu söyledi. Bu başarının tüm camianın göğsünü kabarttığını da belirten Eroğlu, Konya’da yapılacak olan Şampiyona sonunda Kayseri Şekerspor’un İş Bankası Satranç 1. Lig’ine yükseleceğine canı gönülden inandıklarını söyledi.
Konuklar ve sporcular yemek sırasında bolca sohbet etme imkânı bulurken, yemek sonunda bir de hatıra fotoğrafı çekindiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39