• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Şenol Güneş hakem haklarını Kayserispor için kullandı

Şenol Güneş hakem haklarını Kayserispor için kullandı
"HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor’u yenen Beşiktaş maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonrası, "Zor bir maçı aştık. Bizim için önemli olan 3 puandı. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta kaybedilen maçın ardından önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Rakibimiz ciddi bir rakipti. Az pozisyon verip az gol yiyen bir takıma karşı 2 gol attık. Düşündüğünüz zaman rakibin de pozisyonları vardı. Hareketli bir maç oldu. Zor bir maçı aştık. Bizim için önemli olan 3 puandı. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

"LİZBON VE GALATASARAY MAÇLARI ÖNEMLİ" 
Bir sonraki hafta ligde Galatasaray ile karşılaşacaklarının, Umut ve Burak’ı yakından tanıdığının hatırlatılması üzerine Güneş, "Umut, Burak tanıdığım oyuncular, hepsi iyi. Ancak bizim için perşembe günü bir Lizbon maçı var. Dolayısıyla perşembe günkü maça odaklanacağız. Lizbon ve Galatasaray maçları önemli maçlar. Bu bir yarış. Önemli olan oyuncu kaybetmeden iyi sonuca ihtiyaç var" diye konuştu. 
Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın maçın hakemi Bülent Yıldırım’ı eleştirdiğinin sorulması üzerine Güneş, "Hakemleri konuşacak olursak hakem insiyatif haklarını Kayserispor için kullandı" dedi.

"HER MAÇI KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"
Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Sporting Lizbon'nun teknik direktörü Jorge Jesus'un "Beşiktaş’a karşı C Takımı ile çıkabiliriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine Şenol Güneş, "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün de kazanmak için çıktık. Bunu hep beraber orada göreceğiz. Lizbon takımının genç bir takımı var. Beklentileri farklı olur bilmiyorum ama bu şekil spekülasyonlar doğru değil. Her maç ciddi maçtır, oyuncu sahaya çıktığı zaman kazanmak ister" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39