• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Sevda Demirel'in Gözyaşları Namazımı Kılarım-video

Sevda Demirel'in Gözyaşları Namazımı Kılarım-video
Kanal 7'de yayınlanan İkbal'le Hayatın İçinden programına konuk olan Sevda Demirel yaşadığı değişimi, maneviyata yönelişini ve pişmanlıklarını gözyaşları içinde anlattı. Demirel, "Rabbime 60'ımdan sonra sığınsaydım samimi olmayacaktım&quo
Samet Tunçer'in haberi

İslam'a yönelmeden önce mutsuz olduğunu anlatan ve rabbinin isminin anıldığını zaman hıçkırıklara boğulan eski manken Sevda Demirel, Kanal7 ekranlarında hüngür hüngür ağlayarak duygularını ve yaşadıklarını anlattı. İşte programda yaşananlar...

60'IMDAN SONRA SAMİMİ OLAMAZDIM

İkbal Gürpınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Hayatın İçinden' programında pişmanlıklarını anlatan Sevda Demirel, nasıl sadece besmele ile namaz kılmaya başladığını ve hayatının nasıl değiştiğini izleyicilerle paylaştı. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Demirel, "Mesleğimdeyken soyunacaksın, açık poz vereceksin, para kazanacaksın akademik kariyerin yok. Mecbursun modellik yapmaya. Ama şuan rabbime sığındım. Şuan 40 yaşındayım. Eğer 60'ımdan sonra rabbime sığınsaydım ve ibadet etseydim samimi olmayacaktım. Şimdi zaaflarımı bir kenara bıraktım ve rabbime sığındım" dedi.

İLK NAMAZ KILDIĞIMDA ÇOK HEYECANLANDIM

Bir anda içine sahnede olmamak ve albüm yapmamak gibi duyguların doğduğunu anlatan Sevda Demirel, "İslam'a yönelmeden önce mutsuzdum. Arkadaşlarıma beni gece kulüplerine değil de Cuma sohbetlerine çağırsınlar dedim. Namazlarımı kaçırmamak için, dışarı çıkmıyordum. Otobüste kıldığım zaman gösterişmiş gibi algılanıyordu. İlk namaz kıldığımda çok heyecanlandım. Annemin beni görmek istediği gibiyim. Hiçbir anne kızının çıplak fotoğraflarını görmek istemez" diye konuştu.

HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Reha Yeprem ve Özlem Yeprem'in yarın programa konuk olunacağı konuşulanca, Özlem Yeprem'in çocukluk arkadaşı olduğunu ve onunda büyük değişim yaşadığını anlatan Demirel, gözyaşlarına boğuldu. İkbal Gürpınar'a sarılan Sevda Demirel hıçkıra hıçkıra ağladı. Gözyaşları içinde Zina yapmadığını, içki içmediğini anlatan Demirel, "Rabbimin hissi gelince böyle ağlıyorum. Namazımı sonuna kadar kılacağım" dedi.

Değişim için eleştirildiğini belirten Sevda Demirel'e "Taş yeşermez gelmiş olsa da nev bahar, toprak ol da üstünde hoş güller açar" sözüyle yanıt veren Gürpınar, manken kızların doğal güzelliklerin ameliyatlarla değiştirildiğini ve yaratık haline getirildiği söyledi. Sevda Demirel'in "Akademik kariyerim yoktu" sözlerinin altını çizen İkbal Gürpınar ise genç kızları uyararak "İşte bu yüzden okumalısınız" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39