• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

'Sevinsene kardeşim'

'Sevinsene kardeşim'
Gol sevincine çağırdığı Hamit'in kendisine tepki vermemesine kızan Emre, 90 dakika sonunda da netti: “Oynamayanların üzüntüsü olabilir. Ancak Hamit de bu takımın kaptanı. İyi bir ortam varken kimsenin bunu bozmasına izin vermem.”
A Milli Takım, Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir yapılanma içinde, takım gençleşti, birçok gurbetçi kazandık. Ancak yeni bir kriz daha yarattık! Selçuk İnan polemiği sona ermişti ki, Hamit Altıntop’un şok eden tavırları ortaya çıktı. Deneyimli oyuncu 11’e giremeyince ısınmadı, hatta golde ayağa bile kalkmadı. Duruma isyan eden isim Emre Belözoğlu oldu. Önce hocasına koşan Emre, tepkisiz kalan Hamit’in yanına kadar gitti. Altıntop ise kulübeden çıkmadı. Dünya Kupası Finalleri’ne giderken yaşananlar fazlasıyla can sıkmaya başladı.

Kulübenin son üç koltuğu ‘Küskünler kulübü’ gibiydi! Selçuk İnan, Nuri Şahin ve Hamit, teknik direktör Abdullah Avcı’ya en uzak noktada oturmayı tercih etti. Altıntop, 90 dakika boyunca asık bir suratla sahada olup biteni izledi.

Estonya karşısında perdeyi açan golü atan Emre Belözoğlu polemiklere noktaya koymak ister gibiydi ve sevincini tüm takımı hocasının yanına çağırarak yaşamak istiyordu. Arkadaşları bu çağrıya karşılık verirken, Emre kulübeden birinin daha sevinç yumağına katılmasında ısrarcıydı. Hedefteki ismin kim olduğu kameralara yansımazken, herkesin merak ettiği oyuncunun ilk 11’e alınmayan Hamit Altıntop olduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu olay üzerine takım arkadaşına tepki gösteren Emre, 90 dakika sonunda netti. “Gol sevincinde sadece Hamit’e değil tüm takıma koştum” diyen Emre, “Oynamayan arkadaşlarımızda bir üzüntüsü olabilir. Ancak Hamit de bu takımın kaptanı ve bu süreçte kimseye bir malzeme vermenin anlamı yok. Bazen kötü takımlara karşı sürpriz sonuçlar alabiliyoruz. Selçuk bizim kardeşimiz. Herkes Ay-Yıldızlı formayı giymek ister. Fakat başımızda bir hoca var. En doğru kararı hoca verir. Başımızda iyi bir hoca varken, iyi bir ortam yakalamışken kimsenin bunu bozmasını istemem” sözlerini sarfetti.

Emre’yi eleştirmişti

Devre arasında yedek oyuncular sahada ısınma hareketleri yaparken, Hamit’in kulübedeki görüntüsü de her şeyi ortaya koyuyordu. Yedek soyunmasına tepki gösteren yıldız futbolcunun suratı oldukça asıktı. Bu arada Hamit, 9 Şubat 2011’de Güney Kore ile oynanan hazırlık maçında Emre’nin kırmızı kart görmesini eleştirmiş, “Tüm takım biraz daha dikkatli olmalı” yorumunu yapmıştı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39