• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ÇAT'IN “ENGELLİLER HAFTASI” MESAJI

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ÇAT'IN “ENGELLİLER   HAFTASI” MESAJI
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT 10-16 Mayıs’ta kutlanan Engelliler Haftası dolayı ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT mesajında şu ifadelere yer verdi:“Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğu olmalıdır.

Engelli kardeşlerimizin yaşama sevincini diri tutacak en küçük çalışma dahi bizim için çok değerlidir. Engeli olan vatandaşlarımızın sosyal yaşama katılmalarındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve tüm insan haklarından eşit olarak yararlanmalarına yönelik çalışmalarımız artarak devam etmektedir.

“Engelli Kardeşlerimizin Yüzünde Ufacık Bir Tebessüm Oluşturabilmek Ve Mutlu Anlarına Şahit Olabilmek Önceliğimiz”

Engelli olmanın bir kusur olmadığı, hepimizin engelli olma potansiyeline sahip olduğumuzu düşünerek, engellilerimizin sorunlarına ve problemlerine duyarlı olmak, onların günlük yaşam içinde her türlü aktivitelerini yerine getirebilmelerine olanak sağlamak amacıyla yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevi yapıyor,yaptığımız çalışmalarla diğer kurum ve kuruluşlara örnek oluyoruz.Engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırılmasına vesile olabilmek, onların yüzlerinde ufacık bir tebessüm yaratabilmek ve mutlu anlarına şahit olabilmek her zaman önceliklerimiz arasında olmuştur.Belediye olarak tüm çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı hep ön planda aldık ve almaya da devam edeceğiz. Tüm projelerimizde engeli olan kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak uygulamalara yer veriyoruz.

Engelli kardeşlerimizin kendilerini daha huzur ve güvende hissedecekleri bir merkeze kavuşturulması yönünde çalışmalarımızı tamamlayarak bölgemizde ve ilçemizde ilk defa “Engelliler Evi Projesi”ni hayata geçirdik. Engelliler Evi, Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası, Belediye engelliler asansörü, okullarımıza engelli rampaları,"Su Hayattır, Kapak Bizim Hayatımız" gibi pek çok duyarlılık projelerini yaşama geçirmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm engelli kardeşlerimizi seviyor ve onlara her zaman önem verdiğimizi, her zaman yanlarında ve yardımcıları olmaya devam edeceğimizi bilmelerini istiyor; aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum. Engelliler Haftası Kutlu Olsun.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39