• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAT'IN HİZMETLERİ ÖDÜLLE TESCİLLENDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAT'IN  HİZMETLERİ ÖDÜLLE TESCİLLENDİ
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Siyaset Dergisi tarafından verilen "Siyaset Ödülleri" kapsamında yılın İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı.
Türkiye'de ses getiren projelere imza atan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Siyaset Dergisi 19. kuruluş yıldönümü ve Siyaset Ödülleri 'nin verildiği törende Yılın İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Ankara Sheraton Otelde gerçekleştirilen ödül törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, MHP Milletvekili Faruk Bal, AKP Milletvekilleri Abdulkadir Aksu, Necati Çetinkaya, Menderes Türel, Fatma Salman, CHP Genel Başkan Yard. Gürsel Tekin, Adnan Keskin ile siyasetçiler, sanatçılar ve iş adamları katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in Yılın Bakanı, Faruk Bal'ın Yılın Milletvekili ödülünü aldığı gecede yılın İlçe Belediye Başkanı seçilen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ödülünü MHP Konya Milletvekili Faruk Bal'ın elinden aldı.

Mesleklerinde üstün başarı göstererek topluma ve insanlığa hizmetler sunan devlet adamları, politikacılar, yöneticiler, işadamları, medya mensupları sporcular ve başarılı sanatçıların ödüllendirildiği ve sunuculuğunu Seray Sever ve Murat Başoğlu’nun üstlendiği törenin açılış konuşmasını yapan Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, "Siyaset Dergisi’nin yayın hayatını sürdürdüğü ondokuz yıldan bu yana, Türkiye’ye hizmet eden insanların ödüllendirildiğini belirtti.

Kılıçaslan, “Amacımız, başarılı insanları ödüllendirmek suretiyle hem onlara karşı vefa duygumuzu ve takdirlerimizi ortaya koymak, hem önümüzdeki yıllar için insanlarımızı bu tür başarılara teşvik etmektir” diye konuştu.
Siyaset Dergisi ödül töreninde Yılın Milletvekili ödülünü alan MHP Milletvekili Faruk Bal geceyle ilgili düşüncelerini ;"Bu güzel akşamı bize yaşatan ve ödüle layık gören Siyaset Dergisinin değerli okurlarına ve Siyaset Dergisi çalışanlarına teşekkür ederim" diyerek dile getirdi.

Siyaset Dergisi okuyucularının oylarıyla Türkiye’nin kendi dallarında zirvedeki isimlerinin ödüllendirildiği gecede Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; "Seydişehir sevdalısı olarak doğup büyüdüğümüz topraklarda verdiğimiz hizmetlerle vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşayacakları bir Seydişehir için insan odaklı yönetim anlayışımızla çalışıyoruz. Eşsiz doğası ve her geçen gün büyüyen ekonomisiyle ilçemizde güvenli yarınların çağdaş alt yapısını inşa ediyoruz. Sosyal sorumluluklarının bilincinde, sağduyulu, ülküsüne, memleketine, cumhuriyet ve demokrasi ilkelerine ve kazanımlarına bağlı bir Belediye Başkanı olarak halkımızdan aldığımız güç ve destekle Seydişehir'imizi kültür, turizm, alt yapı, yeşil alan ve sosyal projelerle kalkındırmaya devam edeceğiz. Bu ödülü kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum, beni bu göreve getiren, çalışmalarımızı takdir ederek bizi destekleyen Seydişehirli hemşehrilerim adına alıyor ve onlara armağan ediyorum. Ayrıca ondokuz yıldır tarafsız, ilkeli, sorumlu, objektif anlayışla çalışan basınımızın güzide yayın organı Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçarslan Hanımefendiye, çalışanlarına ve değerli okurlarına teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Gecede, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, AK Parti Antalya Milletvekili Tevfik Türel, AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin'e ‘Yılın Milletvekili’ ödülü verildi.

Gecede ayrıca, ’Yılın Valisi’ ödülü, İzmir Valiliğine tayini çıkan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’a verildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya da Yılın İlçe Belediye Başkanı,Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'aVE dOĞRUGÖZ bELEDİYE bAŞKANI da Yılın Belediye Başkanı ödülü verildi.

Siyaset, iş, sanat, medya ve spor dünyasından önemli isimleri bir araya getiren gecede, sanat dünyasının başarılı simaları da ödüllere layık görüldü. Gecede, ‘Yılın Sanatçısı’ ödülüne Gülben Ergen ve Emre Altuğ, ‘Yılın Türk Pop Müziği Kadın Sanatçısı’ ödülüne Hande Yener, ‘Yılın Sinema Kadın Oyuncusu’ ödülüne Fahriye Evcen, ’Yılın Söz Yazarı ve Bestecisi’ ödülüne Fettah Can layık görülürken; ‘Türkan’ ile Demet Akalın ‘Yılın Şarkısı’ ödülünü aldı. ‘Yılın Sinema Filmi’ Evim Sensin seçildi.
Alişan, Bengü, Nez, Ömür Gedik, Çağla Şikel, Erdem Kınay, Erkan Petekkaya, İvana Sert, Hatice Şendil, Ali Sunal, Nadide Sultan, İpek Tuzcuoğlu, Mesut Yar Melek Baykal,Merve Özbek geceye katılan ünlüler arasındaydı.

Hande Yener, Demet Akalın, Emre Altuğ, Gökhan Özen, Ahmet Özhan, Zara ve Gökhan Tepe’nin sahne aldığı gece, Siyaset Dergisi'nin 19. Yaş Günü pastasının kesilmesi ile sona erdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39