• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Sezen Aksu Konserine Gelen-Gelin Ve Damadı Dans Ettirdi

Sezen Aksu Konserine Gelen-Gelin Ve Damadı Dans Ettirdi
Türk pop müziğinin dev ismi Sezen Aksu, konserini dinlemeye gelen gelin ve damadı sahneye alarak dans ettirdi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Aksu, hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkan Sezen Aksu hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Her konserinde “Tek dileğim buradan mutlu ayrılmanız” diyen Sezen Aksu ' ya, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu ' nda şef Fahir Atakoğlu ve kendi alanlarında en başarılı müzisyenlerden oluşan grup eşlik etti. Sanatçı kendisini dinlemeye gelen hayranlarına keyfili sohbeti ile gülmekten kırdı geçirdi. Sanatçı geçmişten günümüze gelen klasiklerinin yanı sıra, yeni şarkılarını da seslendirdi. 

TWİTTERIM YOK 

Hayranlarına bütün isteğim sizin buradan mutlu ayrılmanız diyen sanatçı Aksu, ' Benim elimi sırtınızda hissettiyseniz bu bana iyi geliyor. Bu yüzden bu işi yapıyorum. Benim tiwetterim yok, orada yazanların hepsi üfürükten teyyare, selam söyle o yare misal. Twitterde şöyle bir cümle var: ' Bu gece gel yarın istersen git' diyerek, bir neslin yolunu yapan Sezen Aksu'ya selamlar olsun ' . Burada bir hoşgörülü bir insanın belirtisi var. Bu gece gel yarın istersen gelme. Belki bunlar evli senin ne kadar kalbin kötüymüş. Ben neden bir kuşağın yolunu yapayım. Kuşak müsaitmiş demek ki. Ben ne yaptıysam nikahı basıp öyle yaptım. Babamın korkusundan filört edemedim, önüme elene nikah basmak zorunda kaldım. Adımda çok evleniyora çıktı ' dedi. 

AKSU'DA ÇİFTE ÖVGÜ 

Aksu, kendisini izlemeye gelen bir gelin ve damadı da sahneye davet etti. Ayça-Şevki Demir çiftini tebrik eden Aksu, ' Siz ne güzel armağansınız bana böyle. Demekki hayatınızda önemli bir yerim varmış. Annem babam 60. evlilik yıl dönümlerini nikah tazeleyerek kutladılar. Bende onlara imrenerek bakıyorum. Ve babama: ' Baba bir kerede olmasada toplamında en azından 60' a yaklaşırım. Ümidim var' dedim. Bana bu kadar değerli bir hediye verdiğiniz için için titredi ' diye konuştu. 

GELİN VE DAMATTAN DANS 

Aksu, gelin ve damadı sahnede dans ettirdikten sonra yerlerine uğurladı.Aksu, genç çifte konserin sonuna kadar beklemek zorunda değilsiniz diyince dinleyiciler kahkahalara boğuldu. 

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Aksu, konser sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.Gelin Ayça Demir, çocukluğundan bu yana Sezen Aksu hayranı olduğunu ifade ederek, ' Büyüyüncede hayranlığım geçmedi. Nikah günümüz Sezen Aksu'nun konserine denk geldi. Nikahımızın kıyılmasının ardından eşime sürpriz yaptım. Aksu bizi sahneye alınca çok heyecanlandık. Çok güzel bir duyguydu ' diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39