• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

sezen aksu sahnede sütyen taktı

sezen aksu  sahnede sütyen taktı
Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserde yine yaptı yapacağını
BKM organizasyonuyla düzenlenen konserde Fahir Atakoğlu ve orkestrasıyla birlikte sahne alan Minik Serçe, söylediği birbirinden güzel şarkılar kadar hoş sohbetiyle de kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Madonna’nın geçtiğimiz günlerde İstanbul’da verdiği konserden çok etkilendiğini belirten Aksu, “Madonna’nın konserinden sonra bana özel bir sütyen yaptırdık” diyerek, sahnede sütyen taktı. Sözlerini, “Bu bir prototip. Bunu geliştirip uçlarından su ya da süt fışkırtanını da hazırlayacağız. Bizim Madonna’dan neyimiz eksik?” diyerek sürdüren ünlü şarkıcı, seyircileri kahkahaya boğdu.

SÜRPRİZ KONUKLAR...

Aksu, birçok yakın dostunu da konserin sürpriz konukları olarak sahnede ağırladı. Bunlardan ilki, ‘Hâkim Bey’ adlı şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Mehmet Erdem’di. Aksu, bu şarkıyı Erdem’le birlikte seslendirdi.

Minik Serçe’nin 2’nci konuğuysa Nilüfer oldu. Minik Serçe, yoğun alkış eşliğinde sahnedeki yerini alan Nilüfer’e, “Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı, birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da” dedi. İkili, ‘Sen Ağlama’ ve ‘Geri Dön’ü birlikte seslendirdi. Gecenin son konuğuysa, Aksu’nun seyirciye, “En sade haliyle burada” diyerek takdim ettiği yakın dostu Nükhet Duru oldu. Üzerindeki pullu bluzla her zamanki gibi şıklığını konuşturan Duru, yeni şarkılarından birini seslendirdi.

‘BİR GECE YETMEZ!’

Aksu, konserin finalini ‘Beni Al Onu Alma’ adlı şarkısıyla yaptı. Dinleyicileri tarafından alkış yağmuru eşliğinde yeniden sahneye davet edilen Minik Serçe, onlara, “Hepinizin gönlünü hoş tutmak istiyorum ama 800 şarkı bir gecede söylenemez. Hazırladığım repertuvara razı olmalısınız” diye takıldı. Ünlü şarkıcı, ‘Denge’ ve ‘Arkadaş’ adlı şarkılarla bis yaptıktan sonra konser tamamlandı.

Meral Okay'a şarkı gönderdi

* Minik Serçe, 'Vay' adlı şarkısını seslendirikten sonra, "Bunu Meral'e (Okay) gönderiyorum" dedi.

* Konserden çok etkilenen seyircilerin bir çoğu, konser arasında gişelere ve organizasyon yetkililerine bir sonraki konser için bilet kalıp kalmadığını sordu.

* Geceye Arkadaşlarıyla birlikte katılan Ali Taran, kendisine arkadaşlarının kimlğini soran basın mensuplarına, "Size ne" dedi. Can Tanrıyar'ı ima ederek "Siz ona söyleyin o anlar" diye selam göndermeyi de ihmal etmedi.

* Geceye yanındaki erkek arkadaşıyla katılan Merve Hasman, sıcaktan bunalıp dondurma yemek istedi. Erkek arkadaşının ısmarladığı dondurmayı üzerine damlatan Hasman, konserin başlamasıyla lekeli bluzla görüntülenmekten son anda kurtuldu.

HABERTÜRK
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39