• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Simitçilerin Yer Kavgası Kanlı Bitti

Simitçilerin Yer Kavgası Kanlı Bitti
Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, yol kenarında simit satan simitçiler arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak yaşamını yitirdi.
Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, yol kenarında simit satan simitçiler arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak yaşamını yitirdi.

Olay, saat 09.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keşan Sanayi Kavşağı’nda simit satan ve aralarında daha önce yer kavgası nedeniyle husumet bulunan Erdan Bölek (55) ile Tuncay Şişekıran, sabah saatlerinde Sanayi Kavşağı’nda karşılaştı. Bölek ile Şişekıran arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tuncay Şişekıran, yanında bulunan av tüfeği ile Bölek’e ateş etti. Erdan Bölek, kanlar içersinde yerde kalırken, Şişekıran da olay yerinden uzaklaştı. Göğsünden ve bacağından ağır yalanan Bölek, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın duyulmasının ardından ise olay yerine çok sayıda polis sevkedilirken, Tuncay Şişekıran ise polis ekiplerince evinde yakalanarak göz altına alındı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şişekıran’ın bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erdan Bölek ise durumunun ağır olması nedeniyle ameliyata alındı. Bölek, yapılan tüm müdahalelere rağmen aşırı kan kaybından dolayı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bölek’in cesedi, otopsisi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu.

Olaydan bir gün önce Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde bekçilik yaptığı öğrenilen Erdan Bölek’in Tuncay Şişekıran’ı tehdit ederek, “1 Mayıs’ta seni vuracağım” diyerek tehdit ettiği iddia edildi. Keşan-Gelibolu Karayolu üzerindeki kavşaklarda simit satan Bölek ve Şişekıran’ın daha önce de yer sorunu yüzünden tartıştığı öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından ise Bölek’in yakınları Keşan Devlet Hastanesi’ne akın etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39