• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Sinop’ta yeni vali göreve başladı

Sinop’ta yeni vali göreve başladı
Sinop Valiliği görevinden alınarak merkez valiliğine atanan Yasemin Özata Çetinkaya’nın yerine atama yapıldı.

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI KAYSERİNEWS.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

Görevine başlayan Sinop Valisi Kemal Cirit basın mensupları ile makamında yaptığı toplantıda, “Arkadaşlar bilindiği üzere zor dönemleri birlikte yaşamaktayız. Bazı güçler maalesef kamunun da imkanlarını kullanarak bu millete silah doğrultmayı düşünebildiler. Ve hainlikte sınır olmadığını gösterdiler. Milli iradeye kasteden kim olursa olsun hangi birimden gelirse gelsin onun karşısında önce bu aziz milletin evlatları sonra kamunun yetkili görevlileri duracaktır, durmaya da devam edecektir. Demokrasiyi kesintiye uğratmak isteyen kesimlere kesinlikle önce milletimiz, izin vermeyecektir. Ve kamunun her biriminde Sinop Valisi olarak bana bağlı çalışan herkes görevinin gereğini en layıkıyla yapacaktır. Özellikle şunu belirtmemiz lazım: Tarihsel geçmişimiz içerisinde de maalesef hep hainlerle karşılaştık. Ve aziz milletin bu hainlerden çok daha fazla feraset sahibi, aklı selim sahibi evlatlarında bol olduğunu unutmayalım. Milletimiz bu badireyi başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımız İçişleri Bakanımız, kamunun ve çeşitli kurumlarda görev yapan kişilerin dik duruşlarıyla atlattı. Hemşehrilerimizin hiçbir endişesi olmasın. Gereği neyse her kesim başta da ifade ettiğim gibi en layık olduğu şekilde yapacaktır. Bu konuda da hassasiyetim son derece yüksektir. Devletin kurum ve kurallarıyla devlet işler. Bunun içerisine ne paralel yapı ne de başka bir ayrılıkçı örgüt giremez. Buna devletin hiçbir birimi müsaade etmez, biz de müsaade etmeyeceğiz. Bugün tabi ki daha güzel açıklamalarla karşınızda olmak isterdim. Sinop Karadeniz’in nadide illerinden bir tanesi. Kültürel zenginliği yüksek, tarihsel değeri büyük butik bir kent. Biz böyle butik bir kentte daha farklı ortamlarda karşılaşmayı arzu ederdik. Ancak böyle zor dönemlerde karşılaştık. Ama zor dönemlerden de güzel sonuçlar elde edeceğimizi özellikle sizlere ifade etmek istiyorum. Valilik görevim süresince proaktif bir yönetim sergilenecektir özellikle bunu belirteyim. Ve bir kez daha milletimiz geçmiş olsun diyorum. Sinoplulara geçmiş olsun diyorum” dedi

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop’ta bir adet kamu kuruluşunda görev yapan personelin tutuklandığını vurguladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39