• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Şişli'de ceset bulundu!

Şişli'de ceset bulundu!
Ayakları plastik kelepçeyle bağlanmış bir halde bulunan cesedin esrarı çözüldü
MECİDİYEKÖY’de bir evin girişinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra ayakları plastik kelepçeyle bağlanmış bir halde bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cinayeti evi günü birlik kiralayan İrfan Ç.(30)’in işlediği tespit edildi.

Olay sırasında evde bulunan nişanlısı M.N.(17) ile birlikte gözaltına alınan İrfan Ç. ilk sorgusunda "Nişanlım dışarı çıktığında onu eve kadar takip etmiş. Evin kapısında taciz ederken ben dışarı çıkınca aramızda kavga çıktı. Bıçak çekip bana saldırdı. Kendimi korudum. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık. Onu daha önceden hiç tanımıyorum" dedi. Polis zanlıların doğru söyleyip söylemediğini ve ölen kişinin kimliğini bulunması için çalışmaları sürdürüyor.
Mecidiyeköy, Gülbahar mahallesi, Cemal Suriri caddesi, Dönmez sokak üzerinde meydana gelen olayda apartman sakinleri bina girişinde kanlar içinde bir ceset görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ayakları plastik kelepçeyle bağlı cesedin üzerinde herhangi bir parmak izi bulamadı. Olayın meydana geldiği dairenin günlük kiralandığı ve daireyi bir gün önce İrfan Ç.’nin kiraladığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine İrfan Ç.’nin peşine düşen polis yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar bulunan şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı. İrfan Ç.’nin olay gecesi birlikte olduğu nişanlısı M.N.’de gözaltına alındı.

Asayiş şube müdürlüğüne getirilen İrfan Ç. kendisini sorgulayan polislere "3 yıllık evliliğim 6 ay önce bitmişti. Kısa süre önce 17 yaşındaki M.N. ile tanıştım. Kısa sürede evlenmeye karar verdik. Yaşı küçük olduğu için halasından vekalet aldım. Yeni bir iş kurmaya hazırlanıyordum. Ancak önceki gün nişanlım yanında kaldığı halası ile kavga edip evden ayrılmış. Bunun üzerine bir günlüğüne bir ev kiralayıp birlikte kalmaya karar verdik. Olay gecesi Nişanlım bir şey almak için dışarı çıkmıştı. Geri dönerken peşine bir adam takılmış, evin kapısına geldiğinde onu taciz etmiş. Tam bu sırada ben kapıyı açınca nişanlım ve peşindeki adamla karşılaştım. Adamla kavga etmeye başladık. Bana bıçak çekip saldırdı. Beni yaraladı. Ben de elinden bıçağı çekip kendimi korumak amacıyla rastgele salladım. Yere düştü. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık." dedi. 17 yaşındaki M.N.’de nişanlasının anlattıklarını doğruladı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada ölen kişinin kimliği araştırılmaya başlandı. İrfan Ç. ile nişansı M.N.’nin zanlının içinde cüzdan bulunan çantasını çöpe attığını söylemesi üzerine araştırma başlatıldı. Çöpte yapılan aramada çanta bulunamadı. Yakalanan zanlıların doğru söyleyip söylemedikleride araştırılıyor.Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.
dha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39