• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

SİVASSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

SİVASSPOR  GALİBİYET PEŞİNDE
Eski Takımına Karşı Galibiyet Arayacak

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski takımı Eskişehirspor'a karşı ligde galibiyet sevinci yaşamak için hafta sonu taktik savaşı verecek.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski takımı Eskişehirspor'a karşı ligde galibiyet sevinci yaşamak için hafta sonu taktik savaşı verecek.

Spor Toto Süper Lig'e Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, ilk haftada Beşiktaş'ı 2-1 yenerek 3 puanla başlayan Eskişehirspor'u, 18 Eylül Pazar günü saat 17.30'da, Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk edecek.

Geçen sezonun 6. haftasında Eskişehirspor ile yolları ayrıldıktan sonra 10. haftada memleketinin Spor Toto Süper Lig'deki temsilcisi Sivasspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Çalımbay, hafta sonundaki bu maçla birlikte, takımının başında ligdeki 27. karşılaşmasına çıkacak.

-ATOM KARINCANIN Sivasspor KARNESİ-

Beşiktaş'ın efsane Oyuncularından Atom Karınca lakaplı eski milli futbolcu Rıza Çalımbay yönetiminde, ligde 1'i bu sezon, 25'i ise geçen sezon olmak üzere 26 maça çıkan Sivasspor, bu karşılaşmaların 7'sinden galibiyet, 7'sinden beraberlik ve 12'sinden de mağlubiyetle ayrıldı.

-Sivasspor GEÇEN SEZON Eskişehirspor'A YENİLMİŞTİ-

Sivasspor'un geçen sezon ligde kalmasını sağlayan ve bu sezon da görevine devam eden teknik direktör Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekibin başında, eski takımı Eskişehirspor'a karşı ligdeki ikinci sınavını verecek.

Eski takımına karşı ilk sınavını geçen sezonun 22. haftasında Eskişehir'de veren Rıza Çalımbay, bir dönem Sivasspor'u da çalıştıran Bülent Uygun yönetimindeki kırmızı-siyahlı takıma deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

Sivasspor ile Eskişehirspor arasında geçen sezonun ilk yarısında oynanan maç ise 1-1'lik eşitlikle sona ermişti. Geçen sezonun 5. haftasında Sivas'ta oynanan o karşılaşmada, Eskişehirspor'un başında Rıza Çalımbay, Sivasspor'un başında ise Mesut Bakkal teknik direktör olarak bulunuyordu.

-Sivasspor KULÜBÜ'NDEN TARAFTARA DESTEK ÇAğrıSI-

Öte yandan, Sivasspor Kulübü de Eskişehirspor karşılaşması için taraftarlarına takıma destek olma çağrısında bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinden, 4 Eylül Stadyumu'nda Buluşuyoruz başlığı ile yapılan açıklamada, Pazar günü saat 17: 30'da oynayacağımız Eskişehirspor maçıyla 2011-2012 sezonunda ilk kez taraftarımızla buluşacağız. Büyük taraftarımızın stadımızı doldurarak, 90 dakika boyunca takımımıza destek vermelerini, taraftarlarımızın kırmızı-beyazlı formalarıyla, bayraklarıyla yerlerini almalarını ve bir Şölen içerisinde takımımızı desteklemelerini bekliyoruz denildi.

Bu arada, maçın biletlerinin satışının Sivasspor Gişesi'nde devam ettiği, bilet kalması halinde maç günü stat gişelerinde satışa devam edileceği belirtildi.

Açıklamada, bilet fiyatlarının kale arkası tribünü için 5, maraton tribünü için 10, VİP tribünü için 15, misafir takım (kale arkası) tribünü için ise 5 TL olduğu kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39