• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Sizin Meşrebinize tüküreyim İRLANDALILAR..!

Sizin Meşrebinize tüküreyim  İRLANDALILAR..!
Son günlerde seçim sonuçları üzerinden halkın nezdinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘’Yalnızlaştırma Projesi ’’ son gaz devam ediyor.

Şer gibi görünenlerde hayır vardır. İbretle olan bitenlere şahit oluyoruz. Paralel yapı başta olmak üzere bazı fitne gurupları Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olduktan sonra yalnızlaştırmak ve Ak Parti'den tamamen elini eteğini çektirmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Yeminli Erdoğan karşıtlarının dümen suyuna giren ve rüzgara göre yön değiştiren bazı liyakatsız İrlandalılar (Derin Ak Partililer!) karnından konuşarak eteklerindeki taşları bir bir dökmeye başladılar. Zaten zihinleri köleleşmiş muhalefette onu Beştepe’ye sıkıştırıp bir noter gibi çalışmasını dört duvar arasında hapis olmasını istiyor.

Oysa Halk tarafından ilk kez seçilen Cumhurbaşkanımız seçimler öncesi halkına; alışılmış Cumhurbaşkanlarından çok farklı olacağını, Protokol cumhurbaşkanı değil, terleyen, koşan, koşturan bir Cumhurbaşkanı olacağını vaad etmişti. Seçildikten sonrada söylediği gibi icraatlarını hızla yapmaya başladı. Bunu hazmedemeyen kirli ittifaklar bu seferde Başbakanımız bilge insan Ahmet Davutoğlu’nun By-Pas edildiği saçmalığını uydurdular. Cumhurbaşkanının alanın dışına çıktığı yaygarası ile hızla büyüyen ülkemizin tekerine taş koymaya, hükümeti yıpratmaya toplum karşısında itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu düşüncesi bozuk kökten karşıtlar ne derse desin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adam gibi adamdır. Alnı secdeye gelen, başarılı, omurgalı, ilkeli, mazlumların savunucusu, küffarın tırstığı yiğit bir Osmanlı torunudur. Ve bugünde Türkiye'de siyasetin en önemli siyasi aktörüdür ve ne kadar yıpratılmaya çalışılırsa da çalışılsın dünya siyasetinin özellikle de Türk- İslam coğrafyasının tartışmasız en karizmatik ve en güçlü lideridir.

Ak Parti demek RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEMEKTİR.

Bugünlerde yine köpürtülen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnızlaştırma projesi Türkiye’de Pınarhisar Cezaevi'ne düştüğü gün başlatılmış, Davos zirvesindeki ‘One minute‘ çıkışı ile de küresel hale getirilmiştir. Evet yalnızlık Allaha mahsustur, İnsan sosyal bir varlıktır ve yalnız yaşaması asla mümkün değildir. Ve Cumhurbaşkanımız çok iyi biliyor ki zinhar yalnız değildir, arkasında bir dünya dolusu ümmet, duasıyla, canıyla her daim yanındadır ve bundan sonrada vefatına kadarda hep yanında olacaktır. Hz. Mevlana konuyu çok güzel toparlamış; "Yalnızlık, adam olmayanların vereceği saygıdan, sevgiden yeğdir."... Vesselam, Halkın yüzde 52 oyuyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'nı böyle bir algı operasyonuna maruz bırakmak açıkça alçaklıktır ve kendisinden çok halka yapılan bir saygısızlıktır. Vicdanınızdan utanın…

Bu millet ecdadımız rahmetli Abdulhamit Han’a, Abdul Azize ve Menderese oynanan ayak oyunlarının Erdoğan’a oynanmasına asla müsaade etmeyecektir. Erdoğan halkım halkım dedikçe Erdoğan(sızlaştırma) Projesi milletin pazarında asla ve asla karşılık bulmayacaktır. Bir işareti ile milyonları arkasından sürükleyebilecek bu güçlü liderin ikinci bir alternatifi Türk siyasetinde bugüne dek sahne almamıştır, kısa ve orta vade de alacak gibide görünmemektedir. 100 Yılda bir gelen bu Milli liderin değerini kıymetini gelecek nesiller adına hepimiz çok iyi bilmesi gerekmektedir.

Kimse bu milleti aldatmaya kalkmasın. 7 Haziran Seçimleri sonrası yapılan bu algı operasyonun da her ne kadar hedefe konan Recep Tayyip Erdoğan olsa da aslında onun şahsında şaha kalkan Türkiye Cumhuriyetidir ve onu durdurma operasyonudur.

Aslında bu seçimde Ak Parti, bir tarafta 31 siyasi parti, diğer tarafta Paralelci güruh, sosyalistler, Kürtler, azınlıklar, eşcinsellerden oluşan bir başka blokla yarıştı. Şimdilerde yine Millet ile Erdoğan’ın bağını kesmek isteyen bu çolpa herifler tuzak üstüne tuzak kuruyorlar. Ülkemizi karıştırmak isteyen o zihinsel kodları bozuk karanlık üst akıl bu sefer bu pis, kalkışmayı PKK' yı da arkasına alan esas oğlan HDP' ye ihale ettiler. Bu kirli seçim oyununun ardından gelecek muhtemel hamle iç karışıklık, sosyal çatışma, kaos ve darbedir. Üst akılın talebi ülkemizi Suriye’ye, Irak’a, Mısır’a benzeterek ülkemizde kaos çıkarmak yıllarca sürecek ve daha büyük kan gölüne dönecek coğrafyanın içerisine çekmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımızı hazmedemeyen bu kirli elli, voleci beyaz efendiler, Cumhurbaşkanını yargılayarak Rahmetli Menderesin idam sehpasındaki hazin sonunu hayal ediyorlar. Ama milletimiz uyandı artık! Milletimizin eli kendisini aldatan bu ayarı bozukların, namertlerin bu dünyada da öbür dünyada’ da yakasından asla düşmeyecektir.

Seni BAŞKAN YAPTIRACAĞIZ.

Boş yere yine ayranınız kabarmasın! Kimse de ergenleri gaza getirmeye çalışmasın. Şu kadim bir gerçektir ki Ak Partiyi Ak Parti yapan garip gurebanın sesi Erdoğan'dır. Tayyip’in siyasi hayatı bitti, Muhtar bile olamaz! diyen yeryüzü egemenlerinin aksine su götürmez bir gerçek var ki, Ak Partiye oy veren, geçmişte birçok sıkıntıya duçar olmuş samimi dava adamları hala Erdoğan'a güveniyor ve onun tercihlerinin arkasında durmaya söz veriyor. Vicdanlı toplumsal hafıza ustanın elbet bir bildiği vardır, onun yoluna, davasına canım feda diyor! Milletimiz uyandı artık! Üstelik bu aziz milletle birlikte Ortadoğu’da, Kafkaslar’ da Balkanlar’da kula kulluk etmeyen ve zulme maruz kalan, Emperyalizmin dişleri arasında paramparça edilmeye çalışılan halklar da uyandı… Çok daha önemlisi; bu milletle birlikte koca bir ümmet uyandı… Bediüzzaman Said-i Nursi diyor ki; Baki olan kıymetli değerler, fani olan şeylere feda edilemez.. Bizde seni bu kurmaca kişiliklere inat baki değerlerimiz adına bu hiçliğin karanlık boşluğunda seni terk etmeyeceğiz ve seni Başkan yaptıracağız inşaALLAH.

Allaha emanet olun, kalın sağlıcakla.

Twitter: @MK19038 /  Facebook: muzaffer.kahraman19038

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39