• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Şok iddia: “CHP ve cemaat yakınlaşıyor!”

Şok iddia: “CHP ve cemaat yakınlaşıyor!”
tv8’de Erkan Tan’ın konuğu olan turktime.com internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve Güneş Gazetesi yazarı Talat Atilla bomba gibi açıklamalarda bulundu
Atilla: ‘CHP ve cemaat yakınlaşıyor!’ dedi.

“Zaman Gazetesi’nin ruhsatını Kılıçdaroğlu verdirdi!”

“CHP ve cemaatinden aradaki mesafeyi kısalttığına dair bilgilerim var. Bu anlatacağım kırıntı değil, bomba. CHP lideri Kılıçdaroğlu Zaman Gazetesi’nin ruhsatını alamamış binasına ruhsat vermiştir, Çankaya Belediye Başkanı’nı arayarak. Bu bir uzaklaşma mı yakınlaşma mıdır? Zaman Gazetesi’ne işyeri ruhsatı verilecekti, Çankaya Belediye’si vermedi ve Zaman Gazetesi’nin yetkilileri Kılıçdaroğlu’na gittiler. O verilmeyen ruhsat Kılıçdaroğlu’nun ricası üzerine ruhsat verildi. Ben bu kötüdür demiyorum belki siyasi iklimin yumuşaması için iyi bir şeydir! Geçmişte ilişkileri böyle değildi. Bugün farklı bir süreç ilerliyor. Buna sıradan bir olay diyemezsiniz!”

“Artık cemaat AK Parti’yi dost ortağı olarak değil stratejik ortak olarak görüyor!”

“CHP ile cemaat arasında çok keskin kavgalar olmaz, diyaloglar olur oluyor da. Bu belki nihai olarak ittifak düzenine gidebilir. Cemaat artık AK Parti’yi dost ortağı, çözüm ortağı olarak görmüyor, stratejik ortak olarak telakki ediyor. Cemaat bir alternatif meydana getirmeye çalışıyor. Cemaat bu konu da CHP’yi düşünüyor.”

“Hürriyet Gazetesi ihtiyarlar kulübü, ne gençleştirmesi!”

“Hürriyet Gazetesi’nden son olarak 2-3 gazeteci ayrıldı. Bir tanesi Rahmi Turan. Kendisi ile sohbet ederken yazıları haftada bire indirildiği zaman Enis Berberoğlu’na: ‘Ben ayrılayım’ demiş. Enis Berberoğlu; sen gitme diyor. Bundan Aydın Doğan’da memnun kalır diyor. Rahmi Turan gitmiyor. Bir süre sonra da gençleştiriyoruz bahanesi ile uzaklaştırıyorlar. Ben gideyim diyor, bırakmıyorsunuz sonra da gençleştireceğiz diyorsunuz. Böyle bir şey olur mu? Rahmi Turan bir efsane, 9 gazete yapmış. Belki de Enis Berberoğlu’nu da aşan bir durum vardı. Ama yanlıştır! Hürriyet Gazetesi ihtiyarlar kulübüdür, ne gençleştirmesi!”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39