• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİROL AYDIN:

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİROL AYDIN:
SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİROL AYDIN: “TERÖR ÖRGÜTÜ KUKLADIR VE İPİ DIŞ GÜÇLERİN ELİNDEDİR”
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Terör örgütü, ipi dış güçlerin elinde olan kukladır. Bunların içinde Türkiye’nin maalesef, ‘dost’ ve ‘müttefik’ olarak tanımladığı ülkeler başı çekmektedir.” dedi.
Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığını ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Kesintili eğitim sistemine geçilmiş olunması, imam hatiplerin orta kısmının açılmasını önemli bir adım olarak değerlendiriyor, memnuniyetimizi ve teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Ancak 14 sene bu adımın gecikmesine sebep olanlardan Saadet Partisi olarak hesap soracağız.” diye konuştu.
Terör, işsizlik, geçim sıkıntısı ve eğitim 10 yıldır ülkenin sorunu olduğunu belirten Aydın, “İş başına sağ görüşlü ve sol görüşlü hükümetler geldi. Tek tek geldiler toplu gittiler. Ama bu temel meseleleri çözüme kavuşturamadılar. Bir tek bizim dönemlerimizde yani 37, 39, 41 ve 54. dönemlerde bu konularla ilgili önemli adımlar atılmıştı. Terör son 10 yıldır istikrarlı bir şekilde tırmanmakta. Neredeyse şehit vermediğimiz gün olmamakta. Ocaklara ateş düşmekte, analar feryat etmekte, milletimiz topyekun mahzun olmakta. Bin yıldır birlikte yaşamış milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, geleceğine ait umutlarına halel getirilmekte.” şeklinde konuştu.
Ülkenin artık kendi heronlarını kurmak zorunda olduğunu söyleyen Aydın, “Biz kendi insansız hava aracımızı, kendi istihbarat teknolojimizi kurmak zorundayız. Milli görüş bu yüzden 40 yıldır bağımsız ve milli sanayinin mücadelesini vermektedir. Çünkü terör örgütü, zaten ipi dış güçlerin elinde olan kukladır. Bunların içinde Türkiye’nin maalesef, ‘dost’ ve ‘müttefik’ olarak tanımladığı ülkeler başı çekmektedir. Türkiye stratejik müttefiklerini gözden geçirmelidir. Terörü destekleyen güçler ve ülkeler açıkça deşifre edilmeli ve bu ülkelerle olan ilişkiler ciddi şekilde gözden geçirilmelidir. Kendi acımıza başkasından medet umarak çözüm aramak çare değildir.” ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39