• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

SP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NUH TOSUN:

SP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NUH TOSUN:
"KİMLİĞİNİ KAYBETMİŞ BİR ŞEHRİN KİMLİĞİNİ YENİDEN KAZANDIRACAĞIZ

 Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı “Kimliğini kaybetmiş bir şehrin kimliğini yeniden kazandırmaya geliyoruz” dedi 
Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun ve beraberindeki partililer Eskişehir Bağları Pazar yeri esnafıyla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen ve sorunları not alan Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun “ Halkımızdan, esnafımızdan, yeni sanayiye, Eski sanayiden Mimsin’e kadar bilumum memleket evlatlarıyla bir araya geliyoruz. Bu süre içinde gözlemlediğimiz husus şudur; özellikle insanların imar ve irfan noktasında noksanlıkların bulunduğu ve bunun telafi edilmesi gerektiği hususu bizlere iletiliyor. Zaten bizler şehirleri planlarken özellikle şehirlerin adil bir şekilde imarının yapılması bununla birlikte şehirlerin irfanının yükseltilmesi ilgili kurumların görüşleriyle ortak çalışmalar yapacağımızı her daim dile getiriyoruz" dedi.
Nuh Tosun, "Bizim projeler inanıyoruz ki ses getiren projeler olacak. Kendi milli ve manevi değerlerimize bağlı, insanı merkez alan, kimliğini kaybetmiş bir şehrin kimliğini yeniden kazandıran, ruhunu yeniden kazandıran, sokaklarında kendi medeniyetlerin hakim olduğu ve alt ve üst yapısıyla bir Melikgazi bir Kayseri vaat ediyoruz" ifadesinde bulunarak şu şekilde konuştu:
"İnanıyoruz ki bu seçim istediğimiz sonuçların alınmasına vesile olacak. Buda bizim için çok önemli bir hususu meydana getirecek, oda şudur; 1964 yılında seçimlerde Refah Partisinin yüzde altmışlık dilimi alıp genel seçimlerde iktidarın kapıları bize aralandıysa, aynı şekilde inanıyoruz ki bu önümüzdeki yerel seçimlerde Saadet Partisinin sıçramasının önemli kilometre taşı olacaktır. Bu nedenle memleket evlatlarının teveccühünü bekliyoruz. Projelerimizi yakından takip etmelerini istiyoruz. Projelerimiz noktasında kim olursa olsun nereden gelirse gelsin sağlanacak olan katkıya açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. İnşallah bu seçimlerin huzur, mutluluk ve sükûnet içinde geçirip arzu ettiğimiz neticeyi de Saadet Partisi olarak ulaşacağımızı düşünüyoruz herkese başarılar diliyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39