• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

SPOR CAMİASI ŞEKERSPOR İFTARINDA BULUŞTU

SPOR CAMİASI ŞEKERSPOR İFTARINDA BULUŞTU
Kayseri’nin önde gelen spor adamları ile futbol camiasının önemli isimleri, Kayseri Şekerspor tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yemekte birlik ve destek mesajı verilirken, Kulüp Başkanı Hüseyin Akay, “Bizim için şampiyonluktan önemli hususlar
Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine; Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, ASKF Başkanı Musa Soykarcı, İl Hakem Kurulu Başkanı Şükrü Bayraktar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Kayseri Şube Başkanı Murad Çınar, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri İl Disiplin Kurulu Başkanı İhsan Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Temsilcileri, Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hurşit Dede, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Hayri Dikbaş, Genel Müdür Yardımcıları Paşa Doğan, Levent Benli ile spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. ve Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Şekerspor olarak mütevazi imkanlar ile büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, şunları söyledi. “Şekerspor olarak geçtiğimiz dönem mütevazi imkanlar ile kendi içerimizde bir takım çalışmalar yaptık. Her ne kadar gerekli ilgi ve zamanı gösteremediğimizi düşünsek de, görev yapan yöneticilerimizin desteği ile profesyonel Lig’e adım attık. Geçtiğimiz yıl yoğun çalışmalarımız nedeniyle siz değerli spor camiamız ile gerekli yakınlaşmayı gösteremedik. İnşallah bu başarımız ve düzenlediğimiz iftarımız ile birlikte bunu telafi edeceğiz kanaatindeyiz. Elde edilen bu büyük başarının ardından, başarımızı daim kılmamız ve daha da arttırmamız gerekmektedir düşüncesindeyiz. Çünkü Şekersporumuz artık, Kayseri’nin bir markası ve ürünü olmuş durumdadır. Bu anlamda tüm camiamızın desteğine de mutlak ihtiyacı vardır. Bu desteği vereceğinizden de şüphemiz yoktur. Kayseri’deki spor camiasını yükseltmemiz lazım. Bu camiayı yükseltmek için de başarıya ihtiyacımız vardır. Bu manada hepimize bir takım önemli görevler düşmektedir. Ben yeni dönemde herkesin bu görevlere eşlik edeceğine olan inancım tamdır. Bizim için şampiyonluktan önemli hususlar vardır. Bunların başında, ahlak, birlik ve dayanışma gelmektedir. Bugünden sonra Kayseri’nin kendi öz evladı olan Kayseri Şekerspor, tüm camianın da desteği ile sporcularımızın gelişimi bakımından, ilimizin en önemli spor kulüplerinden bir tanesi olacaktır. Başarı eğer elde edilecekse, bu güzel ahlak ile elde edilmelidir. Sporcularımız, taraftarından takım arkadaşlarına, yöneticilerinden hakemlerine kadar tüm kesimlere gereken hassasiyeti göstermelidir. Bu bizim asıl prensibimizdir. Bu prensip de asla değişmeyecektir” şeklinde konuştu.



Akay’ın hemen ardından söz alan ASKF Başkanı Musa Soykarcı ise Kayseri Şekerspor’un profesyonel Lig’e yükselmesi ile Kayseri’de yeni bir dönemin başladığına dikkat çekerek, “Böyle güzel bir günde bizleri bir araya getiren tüm Şekerspor camiasına sonsuz teşekkür ediyorum. Ben 1997 yılından bu yana ASKF Başkanlığı görevini yürütüyorum. Tam 15 sene olmuş. Ben hep konuşmalarımda şunu söylerdim, geçmişten gelen bir takım üzüntülerimiz var ve bunların başında da Elektrik Spor’un kapatılması geliyor. Önümüzde büyük hedeflerimiz varken ve Kayserili olmanın mutluluğunu yaşarken daima, 3. Lig’te hep bir takımımızın olmamasının eksikliğini yaşadık. Ama hissettiğimiz bu eksiklik, Şekerspor ile sona erdi. Artık 3. Lig’te bir takımımız var ve Kayseri Şekerspor Kayserimizin büyük bir takımı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sayede bizlerin önüne yeni hedefler koydunuz. Örneğin artık futbolcularımız, önce Amatörde, sonra Bölgesel Lig’te sonra 3. Lig’te yani Şekerspor’da, ardından Erciyesspor’da ve sonra da Kayseri Spor’da oynamak isteyecek. Bizde bunun olması için var gücümüzle çalışacağız. Şekersporumuz ile Amatör kulüpler camiamız, bir bütün ve bir yürek olmalı. Amatör kulüplerimizden çıkan her futbolcumuzun, yine ilimizin profesyonel takımlarında oynamasını umut ediyorum. Bu anlamda Kayseri Şekerspor artık bir arena. Sporcularımız artık gelip kendisini bu takımda gösterecek, başarısını bu takımda ispatlayacak ve sonrasında büyük takımlarımıza dahil olacak. Yeter ki biz birlik olalım, bir olalım ve bu sayede tüm hedeflerimiz bir bir gerçekleşsin. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren başta Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Akay’a ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39