• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Stadı çıplak kadınlar bastı

Stadı çıplak kadınlar bastı
EURO 2012'de final maçının oynanacağı Kiev'deki stadın açılış töreni ilginç bir protestoya sahne oldu
Ukrayna ve Polonya'nın müşterek düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2012) final maçının oynanacağı Milli Olimpiskiy Stadı muhteşem bir törenle açıldı. Gecenin başlama anında sahaya çıkmaya çalışan FEMEN üyesi 3 kişi soyunarak protesto gösterisi yapmak istedi.

Stat açılışı için bilet alanlar, koltuklarında minder, Ukrayna bayrağının mavi-sarı renklerinde fener ve şapkaları hazır buldu.

Stadın açılış töreni Kiev'in kuruluşunun sembolize edilişiyle başladı. Açılış etkinliğinin ana temasını Kiev'in kuruluşundan bugüne kadar olan tarihi süreç oluşturdu.

Dünyanın farklı milletlerinin dansları ve renkli şovlarla renklenen statta 60 bin üzerindeki seyirci eğlenceli anlar yaşadı.

Stat açılışında daha önce dünya çapında derece almış Ukraynalı sporcular da çocuklar eşliğinde statta yerini aldı.

Stattakilere hitaben bir konuşma yapan Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, Bu stat vatandaşlara, çocuklara ve gençlere güzel bir hediye. Bu stat Ukrayna'nın dünyadaki imajına olumlu bir etki sağlayacak. Bu statta Avrupa'nın dört bir yanından gelecek misafirleri ağırlayacağız. Biz EURO 2012'ye hazırız dedi.

Stattaki havai fişek gösterileri esnasında çatı konstrüksiyonlarında küçük çaplı bir yangın da çıktı. Fakat yangın program akışını etkilemedi.

Stat açılışında Türk işadamı Murat Nalçacıoğlu'nun eşi Ani Lorak da bir konser verdi. Daha sonra sahneye Kolombiyalı pop star Shakira çıktı. Ukraynalılar Shakira'nın şarkılarıyla eğlenceli bir gece geçirdi.

Bu arada gecenin başlama anında sahaya çıkmaya çalışan, çıplak eylemleriyle tanınan FEMEN üyesi 3 kişi soyunarak protesto gösterisi yapmak istedi. Ancak göstericiler güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

Stat açılışını yerli gazetecilerin yanı sıra dünyanın dört bir tarafından gelen binin üzerinde basın mensubu takip etti.

Kiev merkezindeki yenilenen Olimpiskiy Stat'nın yapımı 1937 yılında başlanmış, 1941 yılında tamamlanmıştı. Stattaki ilk maç ise 11 Kasım'da Ukrayna ile Almanya milli takımları arasında oynanacak.

EURO 2012 maçları 8 şehirde oynanacak. Dördü Ukrayna'da dördü ise Polonya'da. Final maçı ise bugün resmi açılışı yapılan Olimpiskiy Stat'ta yapılacak.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39