• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Starpet Bir Günde Satışlarını 0 Artırdı

Starpet Bir Günde Satışlarını 0 Artırdı
Starpet'in %12'ye varan indirim kampanyasına yoğun ilgi!
İstikrarlı bir büyüme ile pazar payını genişleten Starpet'in, Kayseri ve Mersin istasyonlarında gerçekleştirdiği "akaryakıtta yüzde 12'ye varan indirim" kampanyası tüketiciden yoğun ilgi gördü. Kampanya boyunca satışlarını yüzde 200 oranında artıran Starpet, bundan böyle ayda bir kez düzenlediği kampanya sayısını ikiye çıkarma kararı verdi. Starpet, kampanya süresince büyük ilgi gören ve ücretsiz lastik, hava ve su kontrolü, yağ değişimi ve cam suyu kontrollerini içeren "pit stop" hizmetine de devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan Starpet, düzenli olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Mersin'de bulunan üç ayrı istasyonunda ve Kayseri Erkilet Elmalı istasyonunda 29 Kasım tarihinde düzenlediği "Tüm akaryakıt ürünlerinde 24 saat boyunca yüzde 12'ye varan indirim" kampanyasıyla müşterilerinden tam not alan Starpet, kampanya süresince satışlarını yüzde 200 oranında artırdı. Günde ortalama 400 aracın ziyaret ettiği istasyonlara giren araç sayısı bin 500'e çıktı.

İstikrarlı bir büyüme ile pazar payını günden güne genişleten Starpet'in yaptığı kampanyalarda müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyduğuna değinen Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin,"Starpet olarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz. Bu nedenle ürünlerimizin kalitesi ve verdiğimiz hizmet anlayışının yanı sıra fiyat politikalarımız da bizim için çok önemli. 29 Kasım 2011 Salı günü gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyalarımızla istasyonlarımıza günlük bin 500'er araç giriş yaptı.

Son 3 aydır gelecek yılın kampanyaları üzerine çalışıyoruz. Her bölgede kendi bayilerimiz içinden 20 istasyon tespit edip ayda 2 kez yüzde 12'ye varan indirim kampanyaları düzenleyeceğiz. Bu da sektörde yapılan indirimlerin iki katı anlamına geliyor. Bu kampanyamız 2012 sonuna kadar devam edecek" dedi.

Yoğun ilgi nedeniyle şehir merkezlerindeki istasyonlarda bundan böyle ayda iki kez düzenlenecek kampanya süresince, ücretsiz lastik, hava ve su kontrolü, yağ değişimi ve cam suyu kontrollerini içeren "pit stop" hizmetine de devam edilecek.

Clup Card ile tüketicisine çeşitli avantajlar sunan Starpet hakkında daha fazla bilgi almak için www.starpet.com.tr adresini ziyaret edilebilirsiniz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39