• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

"ŞU AN MİLLETİMİZE ATILMIŞ EN BÜYÜK KAZIKLARDAN BİRİ ÇIKARTILIYOR"

"ŞU AN MİLLETİMİZE ATILMIŞ EN BÜYÜK KAZIKLARDAN BİRİ ÇIKARTILIYOR"
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, 28 Şubat döneminin millete attığı en büyük kazıklardan birinin çıkartıldığını belirterek, "4+4+4 eğitim sistemi, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini belirleyecek bir yapılanmadır.
Ancak bu konuyla ilgili CHP, MHP ve BDP üçü bir kardeş konuma geldi. Biz sonuna kadar mücadele ederek bu sistemi çıkaracağız" dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen nöbetçi vekil uygulamasında bu hafta Milletvekili Yaşar Karayel görev yaptı. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara çözüm yolu üreten Milletvekili Karayel, akşam saatlerine kadar yaklaşık 250 kişi ile görüştü.
Milletvekili Karayel, burada 18 Mart Çanakkale Zaferi ile Şehitler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Karayel, "18 Mart tarihinde şanlı bir sayfada yer tutmuştur. Çanakkale, 250 bin vatan evladının kanının döküldüğü yerdir. Biz, vatan uğruna Çanakkale'de ölen şehitlerin kanları üzerinde kurulmuş bir devletin üzerinde yaşıyoruz. Çanakkale geçilseydi bugün Türkiye Cumhuriyeti olmayacaktı. Bir kez daha şehitlerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyoruz" dedi.
4+4+4 kesintili ilköğretim, orta öğretim ve lise eğitim yapılanmasının Türkiye Cumhuriyeti'nin de geleceğini belirleyecek bir yapılanma olduğunu kaydeden Karayel, "28 Şubat döneminin en büyük milletimize atmış olduğu kazıklardan biri çıkartılıyor. Milletin çocukları yeniden devletin istediği şekilde değil, milletin istediği şekilde bir eğitime kavuşmuş olacak. Bunlar yapıldığı zaman bilgiye dayanan bir eğitim sistemine geçilmiş olacak. Çocuklarımız dershanelerden kurtarılmış olacak. 4+4+4 sistemine karşı CHP, MHP ve BDP üçü bir kardeş konuma geldi. CHP'nin zaten birinci görevi kürsü işgal etmek, anarşi çıkartmak ve bu tip demokratik kanunların geçmesini engelleme gayretleri var. Biz bunu sonuna kadar millet adına, milletin iradesi adına direnmeye devam edeceğiz ve bu sistemi çıkaracağız" diye konuştu.
Milletvekili Karayel, son olarak Afganistan'da şehit düşen 12 askerin ailelerine baş sağlığı dileyerek, "Yaşanan olay ruhumuzu kanattı. Çok büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39