• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

SUAT ALTIN İNŞAAT YENİ HİZMETLERİNİN TANITIMINI YAPTI

SUAT ALTIN İNŞAAT YENİ HİZMETLERİNİN TANITIMINI YAPTI
Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Kayseri’nin gurur duyduğu bir şirket olan Suat Altın İnşaat hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda Suat altın İnşaat proje lansman programı ve kampanyalarını düzenlemiş olduğu toplan
Suat Altın İnşaat firmasının Uğurevler Mahallesi'nde yeni açılan merkez ve satış ofisi için tören düzenlendi. Törene Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Törende Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, firmalarının yaptığı ve yeni başlattığı konut projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Sedat Kılınç, Suat Altın İnşaat'ın yaptığı binaların herhangi birinden konut alan müşteriye çekiliş yapılarak otomobil vereceklerini ifade etti. Kılınç, "Araç kampanyamız var. 1 Temmuz 2012 ile 25 Ekim 2012 tarihine kadar kampanyamız olacak. Bizden daire alan her müşterimizin 10 bin lirası için bir kupon vereceğiz. Daha sonra 27 Ekim 2012'de yapılacak çekilişle Ford Foca marka 100 bin lira değerinde jip hediye edeceğiz. Bütün projelerimizden daire satın alan bütün müşterilerimize 10 bin lirası için kupon veriyoruz. Noter huzurunda çekiliş olacak ve sonuca göre de talihlimize hediyesi verilecek." dedi.

Suat Altın İnşaat'ın projeleri ile ilgili bilgiler aktaran Kılınç, şöyle konuştu: "Şu an Uğurevler ve İldem bölgesinde konutlarımız var. Uğurevler'deki projelerimiz bitti ve yeni 4 blok inşaata başlıyoruz. 2 blok temeli atıldı. 2 blok temeli atılacak. 600 konut projemiz İldem'de vardı. Bunlardan 390 konutu teslim edilmiş olacak. Ayrıca İldem bölgesinde Golden Life 3 diye projemiz başlıyor. 3 bloktan oluşuyor. Golden Vega projemiz başlıyor. Tek blok olacak. 56 daire 2+1 şeklinde inşa edilecek. Golden Life 3 ise, 3 bloktan oluşuyor ve 2+1, 3+1 ile 4+1 konutlar olacak."

Daha önce İldem ve Uğurevler bölgesinde ağırlıklı çalışmaları olduğunu anlatan Kılınç, yeni projeleri ile ilgili şu bilgileri aktardı: "Talas bölgesinde aşırı bir taleple karşılaştık. Talas ilçemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 projelere başlıyoruz. Melikşah Üniversitesi'nin arka kısmında 2 blok yapılacak. Anayurt'ta bir, Bahçelievler'de bir blok yapılacak. 110 ile 245 metrekare arasında değişen konutlar üretiyoruz. 2+1'ler 110 metrekaredir. 2+1 konutlar 70 bin ile 95 bin lira arasında lansman fiyatı olacak. Bu fiyatlar sonrasında artacaktır. Katına, cephesine göre fiyatlar yükselecektir. Sümer'de 4+1 konut olarak tek blok çalışması başladı. Fiyat aralığı 180 ile 260 bin lira arasında değişiyor. Şu an temeli atıldı ve üst katlara geçiliyor. Sümer ve Talas'ta satış ofislerimiz açılıyor. Sümer'deki konutlar rezidans özelliğinde olacak. Oyun alanları, parkları birçok sosyal aktivitenin yapılacağı mekanlar olacak. Akıllı ev seçeneği olacak."

Kayseri Sanayi Odası'nın arka kısmında yeni bir projelerinin olduğunu belirten Kılınç, bu projeyi hayata geçirilmesi düşünülen kanal projesi nedeniyle önemsediklerini söyledi. Kılınç, "Bu bölgede 3+1 ve 4+1 olarak iki blok çalışması olacak. Arsa alındı. Kanal projesi var ve bölgenin çok değer kazanacağını düşünüyoruz. Şehir merkezine yakın ve özelliktir. Sosyal tesisi olacak. 52 daire üreteceğiz. Site olacak. Yıldırım Beyazıt bölgesinde bir bloğumuzun inşaatına başlandı. 165 metrekarelik konut üretilecek. Bu bölgede 600 konutluk proje için arsa çözüm aşamasındayız. Bu projeye yakında başlayacağız. 2013 yılında temellerini atmayı planlıyoruz. Talas, Sümer, Mevlana, Yıldırım Beyazıt, Bahçelievler gibi birçok semtte artık varız. Müşterilerimiz talep ediyor. Bizde talep ettikleri için gidiyoruz." şeklinde konuştu.

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, firmalarının kurulduğu günden bu yana müşterilerin güvenini alarak büyüdüğünü ifade etti. Yapılan projelerin beğeni kazandığını aktaran Altın, yeni temelini atacakları konutlarla ilgili beklentilerin üzerinde ilgi gördüklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Milletvekilleri Ahmet Özküzkaya, İsmail Tamer ve davetliler yeni merkez ve satış ofisini gezdi. Suat Altın, hizmet verecekleri satış ofisleri ve burada yer alan yeni projelerin maketlerini tanıttı.


1970 yılında Altın İnşaat adı ile kurulan ve özellikle konut alanında uzmanlaşan firma, günümüze değin ürettiği toplamda 280.000 m2’lik yaşam alanlarıyla yaklaşık 3.000 aileyi ev sahibi yapmıştır. Firma 2006 yılında adını Suat Altın İnşaat-Taahhüt-Emlak. San. tic.ltd. şti.olarak değiştirerek gerçekleştirdiği birbirinden değerli projelerle ve hayata geçirdiği özgün tasarımlarla her zaman fark edilen işlere imza atmaya devam etmektedir.


•Talas’ta Altın Hayat 1 ve Altın Hayat 2 projeleri 3 bloktan oluşmaktadır. Her blokta farklı daireler ve farklı m2 ler kullanılmaktadır. Altın Hayat 1 ‘de bloğumuz 140 m2 3+1 şeklindedir. Altın Hayat 2’de ise dairelerimiz 1. Blokta 120 m2 olup 2+1 şeklinde, 2. Blok 175 m2 olup 3+1 şeklinde projelendirilmiştir.



•Suat Altın İnşaat olarak yeni girdiğimiz bölgelerden biri de Sümer bölgesidir. Bu bölgede iki bloktan oluşan toplam 116 daire yapıyoruz. İnşaata başlamış olup hala devam etmekteyiz. Burada ki daire seçeneklerimiz 195 m2 olup 4+1 şeklinde rezidance olarak projelendirilmiştir.

•İldem bölgesi de projelerimizin bulunduğu bir diğer mevkii olup burada da Goldenlife 3 projesini hayata geçiriyoruz. Goldenlife 3 projesi üç bloktan oluşmaktadır. 1. Blok 2+1 olup 110 m2 şeklinde, 2. Blok 3+1 olup 170 m2 şeklinde ve 3. Blok 4+1 olup 195 m2 şeklindeki dairelerimizi halkın beğenisine sunuyoruz.

•Suat Altın İnşaat olarak, Projelerimizi Uğurevler mahallesinde de Altın Koza 5 ve Altın Koza 6 serileri olarak devam ettirmekteyiz. Uğurevler mahallesinde bulunan bu bloklarımız 160 m2 olup 3+1 şeklinde planlanmıştır.

•Golden World Uğurevler mahallesindeki bir diğer projemiz olup iki bloktan oluşmaktadır. Burada bulunan dairelerimiz 170 m2 olup 3+1 şeklinde projelendirilmiştir.

•Suat Altın İnşaat olarak yeni girdiğimiz bölgelerden birisi de Pervane mahallesidir. Bu bölgede Golden Palas projesi ile 3+1 daireler 180 m2, 4+1 daireler 220 m2 den oluşmaktadır. Bu konutların bölgeye çok iyi bir ivme kazandıracağına inanıyoruz.

•Yeni girdiğimiz bir diğer bölge de Yıldırımbeyazıt bölgesidir. Suat Altın İnşaat olarak burada da Golden Prestij projemizi yapacağız. Bu bölgede ki inşaatımız 1 blok olup 3+1 şeklinde 155 m2 olarak planlanmıştır.



Bu projelerin tamamını 2014 yılında teslim edeceğiz. Tüm projelerimizde fitness center ve sauna standartlarımız arasına girmiş olup binalarımızda ters tavan, gizli ışık uyulaması, akıllı süpürge sistemi, seyir odaları, çocuk oyun odaları, asansörlerde jeneratör, ısı yalıtımı ve opsiyonel akıllı ev sistemleri mevcuttur. Daire sahipleri, evlerini teslim aldıktan sonra 2 yıl hizmet ekibiyle her türlü arıza için garanti kapsamındadır.



Ev alan bir kişiye çekilişle Ford Kuga şanşı

1 Temmuz 2012 ile 25 Kasım 2012 tarihleri arasında konut satın alan müşterilerimize her 10.000 TL’lik alışverişlerinde bir adet çekiliş kuponu hediye edip, 27 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan çekilişle de 100,000 TL değerinde 1 adet Ford Kuga Jeep hediye edeceğiz.
Ayrıca eskiyi getir yeniyi götür kampanyamızın devam etmesiyle birlikte 1 Temmuz – 31 Temmuz arası %13’ lük lansman indirimimiz var.Tüm projelerimizde uygulayacağımız bu indirim proje fiyatlarını çok uygun hale getiriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39