• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

ŞUBAT AYI KAYSERİ'DE KÜLTÜR SANAT RÜZGARI ESECEK

ŞUBAT AYI KAYSERİ'DE KÜLTÜR SANAT RÜZGARI ESECEK
Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri yine dolu dolu geçecek. Önceki aylarda olduğu gibi Şubat ayında da konser, tiyatro, şiir gibi etkinliklere ünlü sanatçılar katılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında Şubat ayında 13 ayrı etkinlik yapılacak. 6 Şubat Cuma günü başlayacak olan etkinlikler çerçevesinde ünlü isimler Kayserililerle buluşacak.
ÖDÜLLÜ AÇILIŞ
Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri 6 Şubat Cuma günü "Omuzumdaki Melek" adlı oyunla açılacak. Etkinliklerin açılış gününde bir de ödül töreni gerçekleştirilecek. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi'ni üç ayrı ödüle layık gören Direklerarası Seyircileri bu ödülleri 6 Şubat Cuma günü saat 19.30'da Şehir Tiyatrosu'nda verecek. Direklerarası Seyircileri tiyatro sezonunda her hafta büyüklere ve küçüklere olmak üzere iki ayrı oyunu sahneleyen, dünyada alanında ilk ve tek olan Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali'ni 10 yıldır düzenleyen, Ramazan Etkinlikleri, Kültür Turu gibi faaliyetlerinde tiyatro gösterileri sunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni üç ödüle layık görmüştü. Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye Direklerarası Seyircilerinin takdir ve teşekkürlerinin ifadesi olarak "Direklerarası Seyircileri Seçici Kurul Özel Ödülü" takdim edilecek. Direklerarası Seyircileri ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın sahnelediği "Omuzumdaki Melek" adlı oyuna "Ensamble" (Canlandırmada Bütünlük), "Balıklar Firarda" adlı oyuna da çocuk oyunları dalında "Yapım" ödülü verecek.
DÖRT AYRI OYUN SAHNELENECEK
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şubat ayında dört ayrı oyun sahnelenecek. Şubat ayının açılış programı olan "Omuzumdaki Melek" adlı oyunun yanı sıra büyükler için "Aşk Varmış, Aşk Yokmuş" ve "Siyah Pelerinli Adam" adlı oyunları sahneleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için de "Balıklar Firarda" adlı oyunu sahneye koyacak.
ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER İÇİN GELECEK
Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı etkinliklerinde altı konser yer alıyor. 7 Şubat Cumartesi günü Erkan Oğur ile İsmail Hakkı Demircioğlu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde sahne alacak. 12 Şubat Perşembe günü Nusret Yılmaz'ın katılacağı Türk Sanat Müziği konserinin yer alacağı Şubat ayı etkinliklerinde, 17 Şubat Salı günü Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği konseri verecek. 21 Şubat Cumartesi günü Aslı Güngör'ün konuk sanatçı olarak katılacağı Büyükşehir Belediyesi konserler dizisi 27 Şubat Cuma günü "Amir Ateş" gecesi, 28 Şubat Cumartesi günü ise Reyhan Karaca konseri ile devam edecek.
ŞUBAT AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİ
TARİH PROGRAM YER SAAT
6 Şubat Tiyatro "Omuzumdaki Melek" Şehir Tiyatrosu 19.30
7 Şubat Erkan Oğur-İ.Hakkı Demircioğlu Konseri" Kültür Merkezi 19.30
12 Şubat Nusret Yılmaz Konseri Şehir Tiyatrosu 19.30
14 Şubat Tiyatro "Aşk Varmış-Aşk Yokmuş" Şehir Tiyatrosu 19.30
15 Şubat Çocuk Tiyatrosu "Balıklar Firarda" Şehir Tiyatrosu 13.00
17 Şubat Türk Halk Müziği Konseri Şehir Tiyatrosu 19.30
20 Şubat Tiyatro "Omuzumdaki Melek" Şehir Tiyatrosu 19.30
21 Şubat Aslı Güngör Konseri Kültür Merkezi 19.30
22 Şubat Çocuk Tiyatrosu "Balıklar Firarda" Şehir Tiyatrosu 13.00
23 Şubat Şiir Dinletisi "Şairlere Vefa" Şehir Tiyatrosu 19.30
25 Şubat Tiyatro "Siyah Pelerinli Adam" Şehir Tiyatrosu 19.30
27 Şubat Amir Ateş Gecesi Şehir Tiyatrosu 19.30
28 Şubat Reyhan Karaca Konseri Kültür Merkezi 19.30

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39