• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Sulu Derbiyi Unutmayan Fenerbahçe'den Talimat!

Sulu Derbiyi Unutmayan Fenerbahçe'den Talimat!
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Galatasaray'ı alkışlayan takıma ihanet eder" ifadesi kullanıldı.
Yöneticiler son kararı oyunculara bıraksa da aralarında konuşan yıldızlar "2007'deki sulu derbiyi unutmadık. İsteyen alkışlar ancak kim alkışlarsa bilsin ki F.bahçe'ye ihanet eder" görüşünde birleşti.

Skorer'in haberine göre, her şey F.bahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı'nın "G.Saray, Kadıköy'e şampiyon gelirse rakibimizi alkışlayabiliriz" demesiyle başladı. Bu açıklamanın üzerinden 10 gün geçerken geride bıraktığımız süreçte Sarı-Lacivertliler önce şampiyonluğu ezeli rakipleri G.Saray'a kaybetti ardından da Benfica'ya elenip UEFA Avrupa Ligi'ne havlu attı. Ama bu tartışma hep gündemde kaldı.. Hatırlanacağı üzere önceki gün de Aykut Kocaman "G.Saray'ı alkışlamayacağız" diyerek konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Son olarak futbolcular da kendi aralarında 'alkış' mevzusunu masaya yatırdılar. Sarı-lacivertli yönetim bu konuda son kararı teknik direktör Aykut Kocaman ve öğrencilerine bırakırken dünkü toplantıda hiçbir yıldız "Evet, G.Saray'ı alkışlamalıyız" demedi. 2006-07 sezonunda Ali Sami Yen'deki dev maç tarihe 'sulu derbi' olarak geçerken şampiyon apoleti ile sahaya çıkan ve yabancı madde yağmuruna tutulan futbolcular o günleri unutmadıklarına dikkat çekerek "O gün bize yapılmayan kalmamıştı" ifadelerini kullandılar.

KAPTANLAR HEMFİKİR

Bazı futbolcular da "Bu herkesin kişisel kararıdır. Toplu halde bir alkış olmayacak ama alkışlayan da bilsin ki bu F.bahçe Kulübü'ne ihanettir. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bize yapılanları unutmadık. Kesinlikle alkış olmayacak" görüşünde birleşti.

Bu fikir alışverişi sonrası takım kaptanları Volkan Demirel, Emre Belöoğlu, Selçuk ve Gökhan Gönül söz aldı. 4 kaptan da alkış olayına sıcak bakmadıklarını net şekilde ifade etti. Uzun lafın kısası, pazar günkü derbinin sonucunu şimdiden kestirmek zor ama şampiyon G.Saray'ın alkışlanmayacağı kesin.

Aykut Kocaman: ALKIŞLAMA YOK

F.bahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman, İstanbul BŞ maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin "G.Saray'ı alkışlayacak mısınız?" diye sorması üzerine şu ifadeleri kullanmıştı: "G.Saray'ı alkışlamak gibi bir milat için şu anda ortamın uygun olmadığını söyleyebilirim. Benim aklımda böyle bir planım yok."



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39