• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Sumudica: Kimse Kayserispor'dan Bu Performansı Beklemiyordu

Sumudica: Kimse Kayserispor'dan Bu Performansı Beklemiyordu
Kayserispor teknik direktörü Sumudica, "Ligden düşeceğimizi düşünüyorlardı. Şu anda bana göre 9 maç öncesinden ligde kalmayı garantiledi" dedi.

KayserisporTeknik Direktörü Marius Sumudica, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ortaya koydukları performansla birçok kişiyi yanılttıklarını ve ligde kalma mücadelesi veren bir takımdan Avrupa kupalarını kovalayan bir ekip haline geldiklerini söyledi.

Marius Sumudica'nın Kayserispor açıklamaları


Rumen teknik adam, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi bir sezon geçirdiklerini, ligde son 9 maça daha önceki sezonların aksine küme düşme korkusu yaşamadan girdiklerini belirtti.

Yeni hedeflere emin adımlarla ilerlediğini aktaran Sumudica, "Kayserispor'dan kimse bu performansı beklemiyordu. Bu sene de geçen sezonlar gibi olacağımızı zannediyorlardı. Öyle beklentileri olanlar vardı. Bu başarıyı tahmin etmiyorlardı. Ligden düşeceğimizi düşünüyorlardı. Şu anda bana göre 9 maç öncesinden ligde kalmayı garantiledik. Şimdi başka hedeflerimiz var. Adımlarımızı ileriye doğru atacağız Avrupa kupaları için." ifadelerini kullandı.
 

Kayserispor, Atiker Konyaspor maçını kazanır mı?


Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Sumudica, hedefi olan iki takımın karşılaşmasında güzel bir maçın futbolseverleri beklediğini dile getirdi.
 
Atiker Konayaspor'un, Galatarasay karşısında iyi bir oyun ortaya koyduğuna dikkati çeken Sumudica, şunları kaydetti:

"Güzel bir maç bizi bekliyor. İki takımın da hedefleri var. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Hocaları değişti. Geçen hafta Galatasaray'a karşı güzel bir mücadele çıkardılar ve şimdi bizi bekliyorlar. Zorlu bir mücadele olacak. Onlar ligde tutunmak için biz de Avrupa kupaları hedefi yolunda ilerliyoruz. Çalışmalara başladık. Sakat oyuncularımızın iyileşmesini bekliyoruz."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39