• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

''SURİYE'DEKİ TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİ ASLA UNUTMAMALIYIZ''

''SURİYE'DEKİ TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİ ASLA UNUTMAMALIYIZ''
Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde Diş Hekimleri Odası Temsilciliklerinin bağlı olduğu Kayseri Diş Hekimleri Odası tarafından her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programı, bu yıl da gerçekleşti. İftar yemeğine, AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Diş Hekimleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı İlhan Karacalar, Kayseri Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görev yapan diş hekimleri ve ailelerinin bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Rahmet ve bereket getiren Ramazan ayının coşkusunu Kayserili hemşehrileriyle birlikte yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır yaptığı konuşmada, Diş Hekimlerinin, gerek eğitim hayatında gerekse meslek hayatında fedakarlıklarla çok büyük görevler ifa ettiğini vurgulayarak, onların toplumumuz için çok önemli olduğunu belirtti. Bakır, “Diş Hekimliği dalında da bütün dünyada iddialı olmayı hedefliyoruz. İnşallah bu yönde de çalışmalarımıza sizlerle birlikte el ele devam edeceğiz. Milletimiz adına sizlere teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Konuşmasında, Kuzey Suriye’deki soydaşlarımızın çok büyük sıkıntılar içerisinde olduğuna da değinen Prof. Dr. Gündeş Bakır şu mesajları verdi:
“Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik ve manevi duyguların ön plana çıktığı Ramazan ayında yanı başımızda, Suriye’de yaşayan Türkmen kardeşlerimizi bilhassa bu zor günlerinde asla unutmamalıyız. Yardımların şu anda azaldığı haberleri geliyor. Bu kabul edilemez. Onlara her zaman desteklerimizi sürdürmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti, her zaman Türkmen kardeşlerimizin yanındadır. Bugün biz burada rahat sofralarda iftarımızı açarken, Suriye’de diktatör Esad rejimine karşı savaşan genç Türkmen kardeşlerimizin evlerinde korku içinde bekleyen annelerinin, babalarının, eşlerinin, çocuklarının iftar açacakları yiyeceklerinin olmadığı haberlerini alıyoruz. Bu nedenle, Suriye’deki Türkmen kardeşlerimize insani yardım göndermeye devam etmemizin önemini burada bir kez daha vurgulamak istiyorum.”
Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, konuşmasının ardından davetliler ile bir süre sohbet ederek, sorunları dinledi. Gecenin sonunda ise Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, meslekte 20 ve 30 senesini dolduran diş hekimlerine plaketlerini takdim etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39