• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Survivor 2016 kadrosu belli oldu Survivor'da hangi isimler var?

Survivor 2016 kadrosu belli oldu Survivor'da hangi isimler var?
Survivor 7 Şubat Pazar günü başlayacak.

Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'da gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. Ayrıca programın reklamı yavaş yavaş ekranlardaki yerini almaya başladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.
“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder,
Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan
Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

ALEX NET DEĞİL
Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, Güneşi beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.  Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

ÜTOPYA'DAN SURVİVOR'A
Şubat ayında başlayacak Survivor 2016'da yine yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk var. Fakat yarışmadan mağlubiyet ile ayrılmışlardı. 

7 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin düellorında kim galip gelecek ve büyük ödülün sahibi kim olacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39