• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

TALAS BELEDİYESİ HALK GÜNÜ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

TALAS BELEDİYESİ HALK GÜNÜ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu “Halk Günü” kapsamında vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri halk günü toplantılarına ara vermeden devam eden Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla birebir doğrudan görüşerek amacının sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Talas Belediyesi olarak halkla iletişime büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Ben göreve geldiğimde çarşamba günlerini halk günü ilan ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyoruz. Başladığımız günden beri başkan yardımcılarım, müdürlerime de teşekkür ederim. Beraber vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye onları dinlemeye çalışıyoruz. Şuana kadar 3 bin 500 civarı vatandaşımızla görüştük. Sadece 2016 yılında ise 1.275 kişi ile görüşüldü. Dolayısıyla yoğun bir şekilde halk gününe rağbet devam ediyor. Hizmetlerimiz bu şekilde devam ediyor. Halk günü dışında daha farklı etkinliklerle de sürekli halkımızla bir araya geliyoruz.” dedi.Her türlü hizmetin vatandaşlara en hızlı şekilde ulaştırılması için yoğun bir çaba sarf edildiğini ifade eden Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

“Sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden başkana mesaj kısmına atılan mesajları da dikkate alıyoruz. Özellikle beyaz masa faaliyetlerimiz günlük yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz her gün gelen beyaz masa taleplerin bizzat inceleyip yerine getirmeye çalışıyoruz. Talas, daha iyisine layık. Vatandaşlarımız için elimizden geleni onları memnun etmek için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halk günü her Çarşamba 10.30’da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe bir talebi, bir isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39