• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

TALAS’IN OKULLARI KALİTELENDİ

TALAS’IN OKULLARI KALİTELENDİ
Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi. Talas’ın okullarındaki kalitenin yüzde 90’lara geldiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, bu oranın yükselme
Hidayet Aydoğan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleşen törene İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, Melikgazi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Toplam Kalite Yönetimi hakkında bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, amaçlarının daha iyi şartlarda öğrencilerin yetişmesini sağlamak olduğunu söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ise Talas'taki okullarda eğitim kalitesinin yüzde 90'lara ulaştığını belirterek, bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrencilere istedikleri yerden girebilecekleri, internetten ücretsiz ders takip sistemini hediye eden Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker'e teşekkür eden Ceylan, "Türkiye'de eğitim üst seviyelere geldi. Bunda Kayseri'nin de büyük katkısı bulunmaktadır" dedi.
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, eğitime her zaman katkıda bulunduklarını belirterek, bu çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Toplam Kalite Yönetimi projesinde dereceye giren 2 kategoriden 6 okula ödülleri verildi. Projede ekip kategorisinde "Kankam" çalışmasıyla Süleymanlı köyündeki Mehmet Muammer Belük Çok Programlı Lisesi öğrencileri birinci, Baş + arı projesiyle Reşadiye Yurttaşlar İlköğretim Okulu ikinci, Geri Dönüşebilen Mucizeler projesiyle de Nesrin Boysan Ana Okulu üçüncü oldu. Kurum kategorisinde ise Derviş Güneş İlköğretim Okulu birinciliği, Şehit Mahmut Şahin İlköğretim Okulu ikinciliği, Başakpınar İlköğretim Okulu ise üçüncülüğü elde etti. Başkan Yıldırım ve diğer protokol üyeleri, dereceye girenlere ödüllerini verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39