• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

TALAS'TA KADINLARLA KAYNAŞMA TOPLANTISI

TALAS'TA KADINLARLA KAYNAŞMA TOPLANTISI
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun eşi Emel Palancıoğlu ev sahipliğinde, milletvekili ve belediye başkanları eşleri ile kadın kolları üyeleri birlik, beraberlik ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

İlkini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik'in başlattığı kadınlarla kaynaşma toplantısı, bu kez Okutan Konağı'nda Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun eşi Emel Palancıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

            Toplantıya TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un eşi Sadiye Yakut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik, Büyükşehir Belediyesi önceki başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, Milletvekili Adayları Halil Ergen'en eşi Aysun Ergen, Aydın Kalkan'ın eşi Muradiye Kalkan ve Avşar Aslan'ın eşi Fatma Aslan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar'ın eşi Fatma Çolakbayraktar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in eşi Fatma Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve kadın kolları üyeleri katıldı. Kadınlar Talas'ın tarihi ve kültürel değerlerini dinledi. Ardından Talas hakkındaki görüşlerini paylaştı.

            Okutan Konağı'ndan sonra kadınlar, Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi'nde Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'dan ilçeye yapılacak projelerini dinledi. Başkan Palancıoğlu yaptığı konuşmasında göreve geldiği günden itibaren 5 yılda yapacakları projeleri stratejik plan halinde hazırladıklarını belirterek, "İnşallah bu projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

            Başkan Palancıoğlu, toplumun hemen her kesimlerine yönelik hazırladıklarını projeleri anlatarak, "Türkiye'de 6 ay gibi kısa sürede raylı sistemi ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediyesi önceki başkanımız Mehmet Özhaseki ve şimdiki başkanımız Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum. Kadınlarımıza yönelik kadın ve çocuk merkezi yapacağız. Ayrıca Kayseri'de ilk defa kapalı sistem pazar yeri projesini yapacağız. Buna benzer projelerimizi en iyi şekilde anlatacak siz hanım kardeşlerimizdir. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

            Konuşmasının sonunda Başkan Palancıoğlu, eşi Emel Palancıoğlu ve İlçe Başkanı Ragıp Dost'un eşi Fatma Dost ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin tarafından el emeği olarak yapılan yaka iğnesini misafirlerine hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39