• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

TALAS'TA KÖY VE MAHALLELERARASI FUTBOL TURNUVASI

TALAS'TA KÖY VE MAHALLELERARASI FUTBOL TURNUVASI
Talas'a bağlı 8 köy ve mahalle muhtarı ile Talas Belediyesi'nin birlikte organize ettiği futbol turnuvasında şampiyon Ardıç köyünü 4-1 mağlup eden Çevlik köyü oldu. Takımlara kupalarını veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, "Kazanan do
Kepez mahallesinde düzenlenen ve 2 ay süren turnuvanın final maçına Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaaddin Kayabaşı, Kepez, Yazılı, Ardıç, Çevlik, Sakaltutan, Kamber, Aleybeyli ve Elbaşı muhtarı ile çok sayıda sporsever katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvanın üçüncülük maçında Kepez ile Sakaltutan karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın normal süresinin ardından Kepez, rakibi Sakaltutan'ı 3-2'lik skorla mağlup etti.
Bu maçın ardından ise Ardıç ile Çevlik şampiyonluk için sahaya çıktı. Normal süresi 1-1 sona eren müsabakada Çevlik, rakibini 4-1'lik skorla geçerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Maçların ardından yapılan ödül töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, turnuvada dostluk ve kardeşliğin kazandığını belirterek, buradaki ortamın herkes tarafından örnek alınması gerektiğini söyledi. Başkan Yıldırım, şöyle konuştu:
"Burada en önemli olan köy ve mahalleler arası centilmenlik, dostluk, sevgi, saygının kazanmasıydı ve bunun kazanmasından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir organizasyonu hazırlayan başta muhtarlarımız olmak üzere, mesai arkadaşlarıma, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyorum. Arıca Kepez mahallemizi ev sahipliğinden dolayı kutluyorum. Bu vesileyle Kepez mahallemizin stadının yenileceği müjdesini de veriyorum. Sizlerden istirhamım bu dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygının devam etmesidir. Tartışmalı, tartışmasız her ne pozisyon olduysa maçın içinde kaldı. Bundan sonra kol kola dostane yaşam devam edecek. Bu ortam çok arzulanan bir durumdu. Birçok futbol maçında maalesef istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. İnşallah Kepez'deki bu ortamı herkes örnek alır."
Başkan Yıldırım turnuvanın sonunda halka tatlı dağıtırken, dereceye giren takımlara kupalarını verip hatıra fotoğrafı çektirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39