• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

TALAS'TA MUHTARLARLA ULAŞIM TOPLANTISI

TALAS'TA MUHTARLARLA ULAŞIM TOPLANTISI
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'yle sınırları 2 kattan fazla genişleyen Talas'ta yeni bağlanan ve mevcut mahallelerin ulaşımla ilgili istek ve taleplerinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi'nde gerçekleşen toplantıya Talas Belediye Başkanı Mustafa 

Palancıoğlu'nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi ulaşım ve muhtarlardan sorumlu Genel Sekreter 

Yardımcısı Hayri Naziksoy, Makine İkmal Daire Başkanı Ali Küçükoğlu, şube müdürleri, başkan 

yardımcıları ve muhtarlar katıldı. 

 

Toplantının açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, göreve geldiklerinde 21 olan mahalle sayısının 33'e yükseldiğini belirterek, ihtiyaçlara karşılık verebilmek için gece gündüz iyi niyetle çalıştıklarını söyledi. Başkan Palancıoğlu, Talas Belediyesi olarak sınırlarının 2 kattan fazla genişlediğine işaret ederek, "Köyken mahalleye dönüşen 12 yerleşim yerimiz bize bağlandı. 

 

Bu kapsamda oldukça yoğun ulaşımla ilgili ihtiyaçlar meydana geldi. Bu yüzden mahallelerimizin özellikle ulaşım konusundaki ihtiyaçlarını hızlı şekilde gidermek için Büyükşehir Belediyemiz ile bu toplantıyı düzenledik." dedi. Talaslılara ulaşımla ilgili iki yeni müjde veren Başkan Palancıoğlu, "Talas içi servis için yeni otobüsler aldık. İnşallah en kısa sürede çalışmaya başlayacak. Diğer yandan yeni bağlanan mahallelerimizdeki ulaşımla ilgili talepler için Büyükşehir Belediyemizin satın aldığı otobüsler Mayıs ayında hizmete girecek. Merkezdeki ve yeni bağlanan mahallelerimizde ulaşımla ilgili taleplerinizi dinleyip hemen yerine getirmeye çalışacağız. Talas'a daha hızlı, daha konforlu bir ulaşım için çalışıyoruz.

Öncelikli hedefimiz ulaşımla ilgili istekleri yerine getirerek diğer park, bahçe, yol ve asfalt gibi ihtiyaçları ilkbaharla birlikte hızlandırmak. Sizlerle istişare halinde çalışarak yeni kurulan Muhtarlıkİşleri Müdürlüğümüz ile hizmetleri hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. 

Başkan Palancıoğlu, "Şimdiye kadar hizmet veren Özhaseki Başkana ve Büyükşehir Belediyemizin yeni Başkanı Mustafa Çelik Bey'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy ise, mahallerin ihtiyaçlarını tespit etmek için başlattıkları toplantılarda şuana kadar 170 muhtarla bir araya geldiklerini belirtti. Naziksoy, "Özhaseki ve Mustafa Çelik başkanlarımın sizlere selamını iletiyorum" diyerek sözlerine başladı. Naziksoy, bakanlık emriyle muhtarlardan sorumlu olduğunu Valilik tarafından görevlendirildiğini ifade ederek, bundan sonra hizmetlerin daha hızlı gerçekleşeceğini söyledi. Ulaşımın genel bir ifade olduğunu kaydeden Naziksoy, "Ulaşım sadece otobüsleri değil, sinyalizasyon, kavşak, hız kesici ve duraklar gibi konuları kapsıyor.

zamanda gidereceğiz." diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39