• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Talas’ta vatandaşlar Mevlana Mahallesi’ni temizledi

Talas’ta vatandaşlar Mevlana Mahallesi’ni temizledi
“Duyarlı Vatandaş, Temiz Talas” sloganıyla temizlik kampanyası başlatan Talas Belediyesi, temiz çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliğine devam ederek Mevlana Mahallesi’nde temizlik yaptı.

Abdülhamid Han Cami önünde buluşan vatandaşlar temizleyerek Selçuklu Evi Önüne kadar ilerledi. Yaklaşık 700 kişi ile yapılan temizlik sonucunda 5 kamyon çöp toplandı.
Temizlik kampanyasına Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gürbüz, AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Talas’ta çevre temizliği konusunda çalışmaların gayretle devam ettiğini söyleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Ben Mevlana’yı şantiyeye benzetiyorum. Burada inşaatlar hızla devam ediyor. Temizliğe Abdülhamid Han Camimizin önünden başlıyoruz. Bu alanda çok fazla kirlenme var. Vatandaşlarımızı duyarlı davranmaya davet ediyorum. Talas çok güzel bir yer. Çevre temizliğinin çok iyi olması lazım. Bunun için gayret gösteriyoruz. Sürekli temizlemekle birlikte yine kirleniyor. Bundan dolayı herkes kapsının önünü temiz tutarsa Talas çok daha güzel, çok daha temiz olacaktır” dedi.
Geçtiğimiz hafta Ali dağında vatandaşlar ve belediye personeli ile birlikte temizlik çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu şunları söyledi: “Bu ikinci haftamız. Şimdide buradaki okullarımız başta olmak üzere belediye personelimiz ve 600-700 kişi ile 4 ayrı güzergahta Mevlana Mahallesini temizliyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu tür etkinliklerin en güzel yanı birlik ve beraberlik içinde herhangi bir görüş farkı olmadan genç yaşlı herkes katılması. İnşallah bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecek. Her şey Talas için.”
Tüm vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet eden Talas Kaymakamı Zekeriya Güney ise, “Geçen haftada Ali Dağında böyle bir çalışma yapıldı. Önemli olan çevreyi kirletmemek. Bunu önermek ve temiz çevreyi sağlamak için bu kampanyaya bizde katıldık. Bundan sonra umarım vatandaşlarımız çevreyi kirletmez. Umarım çevre konusunda tüm vatandaşlarımız duyarlı olur” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39