• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Taner Yıldız: 3 Yıldır Başbakan'ın Ölmesini Bekliyoruz Diyorlar

Taner Yıldız: 3 Yıldır Başbakan'ın Ölmesini Bekliyoruz Diyorlar
Bakan Yıldız, Başbakan Erdoğan'la ilgili, "'Uzun adamın ölümünü 3 yıldan beri istiyoruz ama hala ölmedi' dediler, dondum kaldım." dedi.

NTV yayınında Mehmet Barlas'a konuk olan Enerji Bakanı Taner Yıldız, 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları değerlendirdi. Yıldız, programda çarpıcı bir duyuma da yer verdi. Yıldız, "Bazı arkadaşların önemli kısmını tenzihen söylüyorum tırnak içinde 'uzun adamın ölümünü 3 yıldan beri istiyoruz ama hala ölmedi' dediler. Duyunca dondum kaldım." dedi.

İRAN VE IRAK İLE TİCARİ İLİŞKİLER

NTV'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran ve Irak ile olan ticari ilişkileri anlattı. İran ile olan doğalgaz alımına ilişkin Yıldız, "Biz İran'ın Halkbank'taki hesaplarına virman yapıyoruz ve resmi bir işlem yapıyoruz, faturalı işlem yapıyoruz, önceden de öyle yapıyorduk. Bu gayet meşru bir işlem gayrimeşru bir işlem yapmıyoruz. İran'dan yine doğalgaz alıyoruz ama altınla değil hesaplarına dolar olarak yatıyoruz. En uygun sistem barter sistemdir aslında. Altınla olan ticaret Türkiye'nin karına oluyordu" dedi.

DİNLEMELER

Dinlemelerle ilgili olarak da Yıldız, "Bizim bir Yahudi'ye iftira atma hakkımız var mıdır? Normal bir şey olmadığını görüyorum. O yapının içinde aynı sırada oturduğum insanlar var. Bunun haricinde bir yapı çok farklı bir şekilde yönlendiriyor. Karşımızdaki anlamaya çalışan insanlarız ama bir zaaf üzerinden bir şeyi oldurmaya çalışıyorsanız bu baksa bir şey" diye konuştu.

"ÖLMESİNİ 3 YILDIR BEKLİYORUZ HALA ÖLMEDİ" DEDİLER

Her ülkeyi gezdiklerini ve oradaki okulları ziyaret ettiklerini belirten Bakan Yıldız, "Her gittiğimiz ülkede bugün karşılaştığımız başka bir şey, o okullardaki insanlar değil. O arkadaşlarımızın önemli bir kısmının da hayret ettiği bir yapıyla karşı karşıyayız. 'Ben bedduayı algılayamadım' diyor. Ben de algılayamadım. Biz kardeşiz kardeşe beddua edilmez. Eğer dershaneler konu olsaydı bazı arkadaşların önemli kısmını tenzihen söylüyorum tırnak içinde 'uzun adamın ölümünü 3 yıldan beri istiyoruz ama hala ölmedi' denmezdi.

"DONDUM KALDIM"

Bunu duyduğumda dondum kaldım. Bu itikaden de yanlış bir şeydir. Ben bu takdiri mi değiştirmeyi çalışıyorum. Bu İslami olarak da yanlış insani olarak yanlış. Bu arkadaşlar şu anda samimi olduğum, 'bizim yaptığımız is bu değil' diyorlar" şeklinde konuştu.

"Biz halkımıza güveniyoruz. Bizim gecemiz gündüzümüz yok" diyen Yıldız, "Konu kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklara daha iyi bir Türkiye'yi bırakmak adına biz buna inandığınız için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber: Yıldız: 3 Yıldır Başbakan'ın Ölmesini Bekliyoruz Diyorlar

753b
0
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39