• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

TANER YILDIZ BRN'DE

TANER YILDIZ BRN'DE
OSB’DE İŞÇİLERDEN ‘EVET’ SÖZÜ ALINDI

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bazı işletmeleri ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti.

Yıldız burada yaptığı konuşmasında istikrarın kalıcı olarak devam etmesi adına 16 Nisan’da yapılacak referandum seçimi için ‘Evet’ oyu istedi.

İlk olarak serbest bölgede bulunan BRN Yatak fabrikasını ziyaret eden Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, işçilere hitaben yaptığı konuşmasında , “16 Nisan herhangi bir partinin değil, Türkiye’nin meselesi olduğu ifade ederek, “15 Temmuz’da hangi gaye ile meydanlara çıkmışsak 16 Nisan’da vereceğimiz tercihlerde o gaye ile beraber olacaktır.

15 Temmuz’da ülkenin birliğine, beraberliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast vardı. 15 Temmuz yaşadığımız sıra dışı bir olaydır. Sıra dışı olayların sıradan çözümleri olmaz. Bu çözüm yalnızca kanun ve mevzuatla giderecek bir şey değildir. Sistem değişikliği gerektiriyor.

Vatandaşın hür ve özgür iradesiyle verdiği oyları askıya alan vesayet sistemi kapatıyor. 15 Temmuzda oynanan, bütün geçmişimizle beraber Türkiye’nin geleceğine bedel oyunlardır. 16 Nisan’da bir sistem değişikliği yapılacak.

Türkiye 35 yılda yakaladığı büyük bir fırsatı AK Parti ve MHP’nin ortak imzası ile beraber gündeme getirmiştir. Hep birlikte 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağız.” ifadelerini kullandı.

Taner Yıldız ve beraberindekiler daha sonra bir başka fabrikaya geçerek çalışanlarla bir araya gelen Taner Yıldız, konuşmasında 16 Nisan’da geleceğin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak adına ‘evet’ oyu isteyerek, “Türk’ün Kürt’ten, Sünni’nin Alevi’den, Avşar’ın Çerkes’den ayrılıştırılamayacağı, bütünlüğü bozmak isteyenlerin buna muvaffak olamayacakları bir ortamda referandumu gerçekleştirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Taner Yıldız ve AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı heyetinin işçilerle bol bol fotoğraf çektirmesiyle ziyaret son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39