• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

TARAFTAR İSTEDİ VALİ DÜZGÜN YASAĞI KALDIRDI

TARAFTAR İSTEDİ VALİ DÜZGÜN YASAĞI KALDIRDI
Kayseri'de 11 Ağustos’ta oynanacak olan TFF Süper Kupa maçında İl Spor Güvenlik Kurulu, daha önce alınan davul yasağını kaldırdı.
Kayseri'de 11 Ağustos’ta oynanacak olan TFF Süper Kupa maçında İl Spor Güvenlik Kurulu, daha önce alınan davul yasağını kaldırdı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Taraftar gruplarımızın talepleri üzerine maçın bir bayram havasında geçmesi için taraftar gruplarının belirleyeceği sınırlı sayıda kişilere davulla tezahürat yapabilme imkanı getirdik” dedi.

İl Spor Güvenlik Kurulu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında toplandı. Yaklaşık bir saat kadar süren toplantı sonrasında açıklama yapan Vali Orhan Düzgün, “İl Spor Güvenlik Kurulu’nun ikinci kez toplayarak geçtiğimiz hafta yapılan toplantılar sonrasında bu güne kadar olan gelişmeleri görüştük” diye konuştu.

Vali Düzgün, “11 Ağustos tarihinde yapılacak olan Galatasaray-Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçı için şehir olarak emniyet birimlerimizle stat yönetimimizle diğer bütün kamu kuruluşlarımızla gerekli hazırlıkları tamamladık. Maçın bayramın hemen akabinde olması, bayram tatiline rast gelmesi sebebiyle çok sayıda taraftarın da il dışından Kayseri’ye gelmesini bekliyoruz. Zaten biletlerin iki saat içinde tükenmiş olması da maça olan ilginin artacağını gösteriyor. Daha önceki toplantımızda yapmış olduğumuz, almış olduğumuz kararlara benzer kararları bu gün yine aldık” diyerek şu şekilde konuştu:

“Maçların güven ve huzur içerisinde sonuçlanabilmesi için her türlü yanıcı, kesici, delici maddelerin stada sokulması yasak. Sadece bu gün bir değişiklik yaptık. Taraftar gruplarımızın talepleri üzerine maçın bir bayram havasında geçmesi için taraftar gruplarının belirleyeceği sınırlı sayıda kişilere davulla tezahürat yapabilme imkanı getirdik. Bunun dışında statta alınması gereken bazı fiziki tedbirler, kent girişlerinde alınması gereken tedbirler ve noktalarla ilgili bu güne kadar yapılan çalışmaları gözden geçirdik. İnşallah bu güzel maç Kayserimiz için de bir şans olur. Güzel bir şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39