• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Taraftar: "Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi"

Taraftar: "Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi"
Özhaseki:"Allah hepimizi cennette buluştursun. Cehennem yüzü görmeyelim.''
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Kayserisporluları yalnız bırakmayarak iftarını taraftarlarla birlikte yaptı.
Kadir Has Stadyumu çevresinde kurulan alanda verilen iftar yemeğine yaklaşık 5 bin Kayserisporlu katıldı. İftar saatini bekleyen taraftarlar, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Özhaseki'yi "Büyük Başkan" tezahüratları ve alkışlarla karşıladı.
Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Özhaseki, Ramazan Ayı'nın hayırlı geçmesini dileyerek "Cenab-ı Allah bizleri ağız tadıyla bayrama ulaştırsın. Yüzümüz hep böyle gülsün" temennisinde bulundu.
"İŞLER İYİ GİDİYOR"
"Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi" tezahüratlarıyla konuşması bölünen Başkan Özhaseki'nin taraftarlara cevabı, "Allah hepimizi cennette buluştursun. Cehennem yüzü görmeyelim. İnşallah şampiyon da oluruz ve bu dünyada cenneti de yaşarız" oldu.
Kayseri'de işlerin iyi gittiğini kaydeden Başkan Özhaseki konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kayserimiz spor şehri oluyor. 1. ligde mücadele eden 2 takımımız var. Bu takımları sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu sene Kayserispor'un Avrupa safahatı başlıyor. İnşallah ön eleme grubunda bir takımla maç yapıp daha sonra Avrupa'daki diğer maçlara çıkacağız. Yönetim bunu düşünerek iyi transferler yapıyor. Bunların hepsi bir kazanım. İnşallah bu sene Kayserispor'u ve Erciyesspor'u bu statta keyifle izleyeceğiz. Sonuna kadar destekleyeceğiz. Avrupa'da güzel günler göreceğiz diye ümit ediyorum. Emin olun elimizden ne gelirse, gücümüz neye yeterse onu yapmaya çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu stadın yapılması ulusal ve uluslararası önemli karşılaşmaların burada yapılmasını sağladı. Kayserililer olarak bununla övünebiliriz. Türkiye'de kendi başının çaresine bakıp da stat yapabilen tek şehir biziz. Futbolun yanı sıra bizim Kaski Kadın Basketbol takımımız var. Süper ligde 2 yıl üst üste final oynadı. Önümüzdeki yıl Erciyes'te Balkan Kayak Şampiyonası yapılacak. Bir taraftan kayak yapılabilen, bir taraftan su sporlarının yapıldığı güzel bir ortama gidiyoruz. Allah bu güzelliği elimizden almasın, huzurumuzu bozdurmasın."
"GÜZEL BİR JEST"
Maçı izlemeye gelen taraftarlar ise bu jesti gerçekleştirdiği için Başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek "Her şey çok güzel, menü de çok zengin. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.
Ezanın okunmasıyla birlikte taraftarlara et sote, pilav, ayran, tatlı, su ve hurmadan oluşan menü ikram edildi.
İftarın ardından Başkan Özhaseki ve taraftarlar Kayserispor'un sezon öncesi en önemli hazırlık maçı konumunda olan Ukrayna'nın güçlü temsilcisi Shaktar Donetks ile yapacağı karşılaşmayı izlemek üzere tribünlerdeki yerlerini aldı. Maç, konuk takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39