• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Taraftardan Şifo Mehmet'e Sert Gönderme

Taraftardan Şifo Mehmet'e Sert Gönderme
Ligde son olarak Beşiktaş'a 5-1 mağlup olan SAİ Kayseri Erciyesspor'da şoke eden bir olay yaşandı. Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği bu haftaki Çaykur Rizespor maçı için teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolcuları tehdit eden ifadeler dolu bir bildir

Spor Toto Süper Lig’de hayal kırıklığı yaratan ekiplerin başında gelen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un son olarak Beşiktaş’a 5-1 mağlup olması, taraftarların sabrını taşırdı. Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği, önümüzdeki cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynanacak maç için bir bildiri yayımlayarak, teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolcuları açıkça tehdit etti.

Derneğin Facebook sayfasında basın sözcüsü Mehmet İncialan imzasıyla yer alan bildiride, futbolcuların tek kuruş alacağının dahi olmadığı vurgulanarak şu ifadeler kullanıldı:

“DERMANSIZ HASTA GİBİSİNİZ”

“Kayseri Erciyesspor’un gidişatı bizleri kahretmektedir. Alt sıralardaki bütün takımlar can havliyle çıkış yakalamak için çaba gösterirken Kayseri Erciyesspor sanki bulunduğu yerden çok memnunmuş görüntüsü vermeye devam etmektedir.

Süper ligde futbolcularına borcu olmayan tek kulüp niteliğindeki Kayseri Erciyesspor maalesef taraftarını üzmüş, gururunu kırmış ve ölümünü bekleyen dermansız hasta konumundadır.

“YAPTIKLARINIZ YANINIZA KAR KALMAYACAK!”

Tek tek ele aldığımız zaman hepsi birer yıldız olan futbolcularımızın umursamaz tavırları bir ihanet gibi algılanmaktadır. Verilen onca emeğe, sevgiye ve paraya karşılık alınan sonuçlar sıfırın bile altındadır.

Ziya Eren’in suçu her istediğinizi anında yerine getirmek ve sizi maddi yönden mutlu etmek mi? Taraftarın suçu, takımın hatırına sizi protesto etmeyip, mağlup olduğunuz maçtan sonra bile sessiz kalmak mı? Yani yaptıklarınızın yanınıza kar kalacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

“SİZE İKİNCİ BİR ŞANS VERMİYORUZ”

Ey Mehmet Özdilek, nedir problem? İstediğin her oyuncu alındı. Senden başarı beklemek en tabii hakkımızdır. Bu takıma çareyi sen bulacaksın. Senden bahane değil, başarı istiyoruz.

Sizi affetmek ve yeniden bütünleşmek için sadece bir fırsatınız var. Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rize maçını mutlaka kazanmanız gerekiyor. Size ikinci bir şans vermiyoruz. Bu maçı ya alacaksınız, ya da alacaksınız. Aksi sonuçta stattan tesislere bile gelmeyip hepiniz bu şehri terk edin.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39