• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

TECAVÜZ EDEN ÖĞRETMEN: DOĞUM KONTROL HAPINI BEN ALDIM

TECAVÜZ EDEN ÖĞRETMEN: DOĞUM KONTROL HAPINI BEN ALDIM
Tecavüz ettiği öğrencisini intihara sürükleyen öğretmen mahkemedeki savunmasında, "7 aylık beraberliğimiz oldu.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

İlişkiye girdikten sonra doğum kontrol hapını da ben aldım" dedi.
   Kayseri'de tecavüz ettiği öğrencisi Cansel Buse K'yı (17) intihara sürükleyen matematik öğretmeni Bayram Ö. (39), ağır ceza mahkemesinde yargılanacak. Hazırlık savcısındaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen öğretmen, buradaki ifadesinde tecavüz iddialarını reddetti.

Cansel Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkisi olduğunu belirtti. Öğretmen Bayram Ö.  14 Şubat günü Buse ile gönüllü olarak ilişkiye girdiğini öne sürdü. Melikgazi İlçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi'ndeki evinde polis olan babası M.K'nın silahıyla intihar eden lise öğrencisi Cansel Buse K'yı, ölüme sürükleyen matematik öğretmeni Bayram Ö'nün dosyası ağır ceza mahkemesine gönderildi. Üzerinde gizlilik kararı bulunan dosyanın ilk duruşmayla birlikte kalkacağı ifade edildi.


   Olayı örtbas ettikleri gerekçesiyle açığa alınan okul idarecilerinin davasının ise bu davayla birleştirilip birleştirilmeyeceği ilk duruşmada kesinlik kazanacak. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın sanığı matematik öğretmeni, tutuklandığı sulh ceza mahkemesinde yaptığı savunması Cansel'in ölüme nasıl sürüklendiğini ortaya koydu. Öğretmen Bayram Ö. ifadesinde tecavüz iddialarını reddetti. Bayram Ö. şunları söyledi: "Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkimiz oldu. 

14 Şubat günü 'gönüllü olarak ilişkiye girdik. İlişki sonrasında ben kendimi çok kötü hissettim. Ancak Cansel Buse tam tersine çok mutlu olduğunu söyledi. İçimde büyük bir huzursuzluk yaşıyordum. Bunun için Cansel'e 'ara verelim' dedim. Ancak o ilişkiyi devam ettirmek istedi. O birliktelikten sonra bir daha görüşmedik. İntihar edeceğini düşünmüyordum. Bayram Ö, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


   Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve gizlilik kararı verilen soruşturma sürerken başsavcılık, "Çocuğun cinsel istismarı" suçu nedeniyle davayı  Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdi. Cumhuriyet Savcısı'nın iddianamesini hazırlamasının ardından Bayram Ö, 1 ay içerisinde ağır ceza mahkemesinde hâkim karşısına çıkacak ve TCK'nın 103/1-b, 104/1 maddelerinde tanımlanan "Çocuğun cinsel istismarı ve reşit olmayan çocukla cinsel ilişki" suçlarından yargılanacak. Savunmasında öğrencisiyle aşk yaşadığını öne sürerek bir suçu daha bilmeden itiraf eden zanlı ifadesine şöyle devam etti: "İlişki sonrası otomobilimle şehir merkezine gittik. Cansel Buse eczaneden doğum kontrol hapı almak istedi. Ancak yaşı küçük olduğu için eczacılar vermeyince hapı ben alıp kendisine verdim."

yenihaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39