• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Terim çok kararsız kimler gidecek

Terim çok kararsız kimler gidecek
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımdan gidecek ve kalacak isimleri belirlemeye başladı.zaman
Önümüzdeki futbol döneminde daha güçlü kadro ile sahalarda mücadele etmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe ile 12 Mayıs’ta Kadıköy’de oynayacağı derbiden sonra belirlediği futbolcularla temasa geçecek. Teknik Direktör Fatih Terim ve transfer komitesi de bu tarihe kadar araştırmalarını tamamlayıp yönetime rapor sunacak.

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından gelir gider dengelerinin bilançosunu çıkarmayı amaçlayan yönetim, öncelikle sezon sonunda sözleşmeleri sona eren mevcut futbolcularla masaya oturacak. Mukavelelerine bir yıl kalan oyuncularla da görüşmeler yapıp görev sürelerini uzatacak. Daha önce Hakan Balta ile anlaşan Cim Bom’un takımda kalmasını istediği isimlerin başında Gökhan Zan geliyor. Son maçlardaki performansıyla Terim’in gözüne girmeyi başaran tecrübeli isme iki yıllık teklif sunacak.

MELO İÇİN SIKI PAZARLIK

Deneyimli taktisyenin ekibinde görmek istediği isimlerden biri de Felipe Melo. Son dönemde artan formuyla Aslan’a fayda sağlayan Brezilyalı yıldızın bonservisinin alınması için Sarı-Kırmızılı ekibe tanınan opsiyon 30 Nisan’da doluyor. Galatasaray, yıldız krampon konusunda aceleci tutum sergilemeyecek. Kulübü Juventus ile masaya oturup yeni bir rakam belirleyecek. İtalyan ekibinin talep ettiği ücret 6,5 milyon Euro idi. Cim Bom, 4 milyon Euro’da ısrarcı davranacak.

Sakatlıklar ve maç takviminden dolayı forvette sıkıntı yaşamak istenmediği için, Umut Bulut konusunda da Toulouse’a bir yıl daha kiralama önerisinde bulunulacak.

YABANCILAR SNEIJDER&DROGBA AYARINDA

Başarılı hocanın, takımında düşünmediği futbolcular da netleşiyor. Bunların başında son karşılaşmalardaki hatalarıyla gündeme gelen Dany geliyor. Savunma kurgusunu yeni baştan oluşturmayı hedefleyen Terim’in, bu bölgeye yerli isimler tercih etmesi bekleniyor.

Yabancı kontenjanı, hücum hattı için kullanılacak. Bu isimler Drogba ve Sneijder ayarında yıldızlar olacak. Sakatlıktan bir türlü yakasını kurtaramayan Ujfalusi ile sözleşme yenilenmeyecek. Aydın ve Çağlar da gidecekler listesinde yer alacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39