• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Terim Kendi kalecimizden gelen,bir gol de yiyoruz

Terim Kendi kalecimizden gelen,bir gol de yiyoruz
Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olduğumuz mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olduğumuzmücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

 

"Üzgünüz, çok üzgünüz. İzlanda maçında mağlup olmamızın nasıl bahanesi yok, kötü oynadık dediysek, bugün de o kadar iyi oynadık. İlk yarıda 5-6 tane gol pozisyonu var ve 1 yan top, gol yiyoruz. Rakip gelmediği halde bize cezayı kesiyor, ama biz birçok pozisyon bulmamıza rağmen yararlanamıyoruz. Yine kendi ayağımızla verdik. İlk yarı için takımıma ne desem az, ama böyle maçları kazanmak lazım. 2. yarı ilk yarıyı aratmamak gerekir, fizik olarak biraz düştük. Gol isteği olan bir takımdık, ancak öyle anlar da gol yiyoruz ki, bunun altından psikolojik olarak kalkamıyoruz. Kendi kalecimizden gelen, ardından hataların geldiği bir gol de yiyoruz."

"PUAN ALAMAMAMIZ ÜZÜCÜ"

"Bu seviyede fiziği ile, tekniği ile, profesyonelliği ile olmamız gerekiyor. Şimdi 1-0 öndesiniz, iyi oynuyorsunuz ve 1 gol yiyorsunuz. Arkasından 2. yarı yine isteklisiniz, bu sefer yine kendi hatanız... Bunlar maalesef bizim oyunumuzu kırıyor. 8 tane maçımız var, tabii puan alamamamız bizim için üzücü"

"BİR YERDEN BAŞLAYACAĞIZ"

"Bir yerden başlayacağız. Bize bugün mağlubiyet olarak dönen böyle oyunlar, muhakkak ki galibiyet olarak dönecektir, yeter ki böyle oynayalım. Yeter ki takımı sakatsız, moralli bulalım. Akşam bir gidelim bakalım. Arkadaşlarımızın bazılarının sıkıntıları olabilir, sağlık heyeti ile onları bir tespit edelim. Böyle maçlarda oyunculara söyleyebileceğiniz tek şey, bir sonraki maça hazırlamak adına söylenecek güzel şeylerdir. Böyle durumlarda ayakta kalacaksınız. Varsa bir puan, bunları kovalayacağız, olursa olacak."

"UMARIM BU SIKINTIYI ATLATIRIZ"

"Buna da sıkıntılı başladık. Umarım bu sıkıntıyı atlatırız. Artık kolay maç kalmadı, öyle bir şey yok. İlk yarıyı Kazakistan 1-0 önde bitirdi, öyle değil mi? Herkes geliyor, ayak sesleri... O küçük, bu büyük yok. Bunu Letonya'da da göreceğiz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39