• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

TERÖR ÖRGÜTÜYLE OMUZ OMUZALAR

TERÖR ÖRGÜTÜYLE OMUZ OMUZALAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de dokunulmazlıkla ilgili konuştu.

Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı sonrasında halka seslendi.



Cumhurbaşkanı Dokunulmazlıklarla ilgili olarak 'Parlamentoda dokunulmazlıkla ilgili bir oylama yapılıyor. Bu tarihi oylamada benim milletim, bu ülkede suçlu olan parlamenterleri bu parlamentoda görmek istemiyor. Hele hele bölücü terör örgütünün desteklediklerini bu parlamentoda görmek istemiyor. 168 milletvekiliyle alakalı 670'e yaklaşık fezleke var. Bugünkü oylamayla inşallah hayırlı bir netice çıkarsa bütün fezleke dosyaları yargıya gönderecekler. Bedeli neyse ödesinler. Görünen o ki parlamentoda bu iş bitiyor. Ama ben inanıyorum ki referanduma gidildiği zaman Allah'ın izniyle en doğru kararı benim milletim verecektir. ' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında satırbaşları;

ONLAR KÜRT KARDEŞLERİMİZİN TEMSİLCİSİ OLAMAZ

 Bizim rabiaımızda tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet vardır. Onlar benim Kürt kardeşlerimin temsilcisi olamaz. PKK'lı teröristler üst aklın uşaklarıdır. Bir de bizim bayrağımıza eş bir şeyler okuyorlar. Onlar paçavra okuyor, paçavra. Bunun bedelini ağır ödemeye de devam edeceklerdir. Kimse bu topraklar üzerinde operasyon yapamaz, ameliyat yapamaz. 780 bin kilometre kare bu milletindir. Türkiye Cumhuriyeti'nin butün buralar vatanıdır. Çıkmışlar paralel devlet vs. Paralel yapılanma. Devlet içinde devlet olabilir mi? Asla! Tek devletimiz var. Şimdi bunların bir kısmı Pansilvanya'da bir kısmı Avrupa'da. Niye kaçıyorsunuz? Eğer dürüstseniz, samimiyseniz niye bu topraklarda değilsiniz? Bir kısmı hapisteler. Ne demiştik; inlerine gireceğiz inlerine! 



TERÖR ÖRGÜTÜYLE OMUZ OMUZALAR

Bölücü terör örgütüyle omuz omuzalar. CHP'yle beraber olanlarla siz nasıl beraber oluyorsunuz? Onlara bir tanım getirdim tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet... Bunların tanımı bu. Halk, onlara gönül verenler samimi. Ama ortada tüccarlar var. Onların sırtından himmeti, sadakatayı gördük. Üstünde ihanet var. İnanıyorum ki, onlara gönül veren kardeşlerim de bir aldanmışlığın içerisinde. İnşallah farkederler de bir an önce dönerler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39