• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

TİCARET ODASI'NDAN AK PARTİYE ZİYARET

TİCARET ODASI'NDAN AK PARTİYE ZİYARET
TİCARET ODASI'NDAN AK PARTİYE ZİYARET

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "29 gün boyunca sağlık ve sıhhat içerisinde tutmuş olduğumuz oruçlarımızın neticesinde güzel bir bayram yaşıyoruz. Bu bayramların Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne vesile olmasını temenni ediyoruz. Biz bayramı kutlarken, bayramı kutlayamayan ve tuttukları oruca bile mani olunan Müslümanlar var. onlarında biran önce rahata kavuşmaları bakımından şuanda duadan başka bir şey yapamıyoruz" dedi.
Hiçyılmaz, "İş dünyası olarak hükümetin biran önce kurulmasını arzu ediyoruz. Belirsizlik iş dünyasının hiç arzu etmediği bir durumdur. Milletimiz 7 Haziran seçimlerinde bir koalisyon hükümetinin kurulması yönünde karar verdi. Bu koalisyon hükümetinin en büyük parti olan AK parti ile kurulması en büyük dileğimizdir. Bizim yaşımızda olanlar bilir. Koalisyonların Türkiye'ye pek fayda sağlamadığı yönünde fikir sahibidirler. Ama değişen Dünya'da, değişen Türkiye'de uzlaşma kültürü gelişmiş mi? gelişmemiş mi onu fazla test edemiyoruz. Eğer bir uzlaşma kültürü gelişmişse, bir koalisyon hükümeti ile Türkiye'yi yönetebileceği ve idare edebileceği gibi görüşlerde var. En azından bunun denenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Hangi parti, hangi parti ile yapar biz onu değerlendiremeyiz ama, biz iş dünyası ve vatandaşlar olarak, 7 Haziran seçimlerinde sandığa gittik, oylarımızı kullandık. Siyasi partilerin bundan sonra inisiyatif alıp, ne yapılması gerektiğini konusunu kendilerini değerlendirmesi gerekiyor diye düşünüyoruz. " şeklinde konuştu.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bizim partimiz STK'ları önemseyen ve her türlü konularda onlarda istişare yapan bir parti. Bu duyguların herkes de olması bizim için çok daha önemli. Kayseri için bir adım daha ileri nasıl gideriz onun düşüncesi içerisindeyiz. Bir arpa boyu yol gidebilirsek bizim için önemli. Bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan da, Türkiye'nin çevresindeki savaş ortamı ve ateş çemberi içerisinde olduk rahat bir ramazan geçirdiklerini belirterek, "Böyle bir dönemde tek başına iktidar olamayan bir Türkiye, bir ümitsizliğe kapıldı. Bu durum inşallah hayra vesile olur. Keşke Ak Parti tek başına iktidara devam edebilse idi. Bu kritik dönemde yolumuz ve önümüz açıktı. 13 yıllık meydana gelen istikrarın devam etmesi son derece önemli. Ama her şeyde bir hayırda olabilir. Bu süreçte sizin gibi odaların katkıları son derece önemli olacaktır" dedi.
Milletvekili Havva Talay Çalış da, tüm STK'ların destekçisi olduklarını belirterek, "Kayseri'nin gelişmesi için tüm projelere katkı koymak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu doğrultuda ülkemizin çıkarlarını, partimizin çıkarlarından üstün tutuyoruz. Bizim için ülkemizin çıkarları daha önemli. Onun için en kısa sürede bir hükümetin kurulması yönünde çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise, ortak paylarını şehrin yararına yapılan çalışmalar ve projeler olduğunu belirterek şunları söyledi; "Hizmetlerimizi bu şehir için büyük bir fedakarlık içinde yapmak zorundayız. Bu şehir büyür, gelişirse ileride çocuklarımız rahat eder. İşler yolunda gitmezse hiç kimse rahat etmez. Tersine zarar görür. Bizlerde vazifemizi yapmış olmayız. Bu düşünceler içerisinde partileri ziyaret etmeniz, fikirlerinizi sunmanız oldukça olumlu. Allah hepinizden razı olsun." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39