• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Tınaztepe'de Çocuk Meclisi'nde 23 Nisan Coşkusu

Tınaztepe'de Çocuk Meclisi'nde 23 Nisan Coşkusu
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bir etkinlik düzenleyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği, bu günde doyasıya eğlendiler.

aw370389_04.jpg

Melikgazi Belediyesi Tınaztepe sosyal tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe Melikgazi Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman Daire Müdürleri, Muhtarlar, Veliler ve çocuk meclisinin bütün şubesinden yaklaşık 750 öğrenci katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte ilk olarak Çocuk Meclisi Başkanı Mine Hatun İLbey yaptığı konuşmada “Arkadaşlarımın 23 Nisan bayramını kutluyorum. Millet olarak yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi Çocuk Meclisi olarak bizde yaptığımız etkinlik ile bu anlamlı günü kutluyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz”dedi. 
Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve 98.yılını kutladığımız bu bayramın hepinize kutlu olmasını diliyorum. Bu bayram nedeni ile dünyanın birçok ülkesinden ülkemize çocuklar gelmekte ve bizim çocuklarımız ile birlikte bu mutlu günümüze ortak2 olmaktadırlar. 23 Nisan artık sadece Türk çocuklarının değil, tüm dünya çocuklarının kutladığı bir bayram olmuştur. Bundan da çok büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. “Ulusların istikballeri gelecek nesillere bağlıdır” sözünde olduğu gibi, sizde ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmek için bugünün gençleri, yarının büyükleri olarak, çok çalışıp gayret göstereceksiniz” dedi. 
23 Nisan etkinliğinde Çocuk Meclisi Halk Oyunları ekibi tarafından çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterisi, şiirler, Koro tarafından hazırlanan şarkılar, step aerobik ve tiyatro gösterileri izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 
Çocuk Meclisi üyelerinin hazırladığı bu birbirinden eğlenceli gösteriler ile oldukça hoş dakikalar geçiren ailelerde çocuklarının göstermiş oldukları performansı beğendiklerini, onları uzun uzun alkışlayarak gösterdiler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39