• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

TOMARZA'DA COŞKULU KONGRE

TOMARZA'DA COŞKULU KONGRE
Ak Parti İl Başkanı Özden: "Türkiye'mizi hep birlikte inşa edeceğiz"

errrr-003.jpg

AK Parti Kayseri Teşkilatı, 5. Olağan İlçe Kongrelerinin üçüncüsünü Tomarza ilçesinde gerçekleştirdi. 
Kongre sonucunda, Sarız İlçesi'nde olduğu gibi, Tomarza ilçesinde de mevcut Başkan Davut Şahin ile yola devam edildi.
Girişten itibaren delegelerin misafirleri kırmızı karanfillerle karşıladığı ve coşkulu bir katılım ile Tomarza Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Cengiz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve delegeler katıldı.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, güzel ve coşkulu bir kalabalık tarafından Tomarza İlçe Kongresi'ni ifa etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu gün burada bu birlik ve beraberlik gösteriyor ki, AK Parti milletimiz tarafından büyük bir teveccüh görüyor. İlçemizde adeta bir il kongresi gibi coşkulu bir kongre yapıyoruz. Bunun da büyük bir mutluluk olduğunu belirtmek istiyorum.
Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığına da değinen Bakır, "Türkiye artık yepyeni bir Türkiye. Eski günlerdeki gibi sömürülen bir Türkiye değil. Eski Türkiye'de bundan 12 sene evvel, milli gelirimizin yüzde 15'ini faize ödüyorduk. Türkiye sömürülen bir ülke idi. Bu gün bu oranı yüzde 2.5'a kadar düşürdük. Daha da düşüreceğiz. Bu Türkiye için büyük bir atılımdır. Yine 2008 yılı ekonomik krizinden beri, vatandaşlarımız için 6 milyon yeni iş imkanı sağladık. Bu sayı bir çok Avrupa Birliği üye ülkesinin nüfusundan bile fazla. Türkiye gelişiyor, büyüyor. Etrafında oluşan ateş çemberine rağmen Türkiye büyüyor. Ülkemize 1.6 milyon civarında mülteci kabul etmemize rağmen büyüyoruz. Bunların kıymetini hakikaten bilmemiz lazım diye düşünüyorum. Türkiye'deki bu barış ve istikrar ortamı sürdükçe daha da gelişecektir. Önemli olan ülkede refahın, istikrarın, birlik ve beraberliğin devam etmesidir. Tek parti olan, AK Parti iktidarının devam etmesidir" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, Yeni Türkiye'nin, yeni adımlarını bu gün de inşallah Tomarza'dan başlatmak istediklerini ifade ederek, "Kongreler her zaman için yenilenme, tazelenme ve yeni adımlar atma günleridir. Bizim için de yeni günlerin ve yeni heyecanların başlangıcıdır. Yeni Türkiye'mizi hep birlikte inşa edeceğiz. Eski Türkiye'nin nasıl olduğunu burada anlatmama gerek yok, çünkü herkes bunu çok iyi biliyor. Hükümetimiz bir icraatlara imza atıyor ama, ne Tomarza'nın nede Türkiye'nin işi biter. Türkiye'yi de daha ileriye götürmek için, bir adım daha ileriye gidebilmemiz için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Bunun içinde yeni kadrolarımızla, yeni bir şevkle var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kongreye tek liste ile giren, mevcut başkan Davut Şahin yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39