• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret etti

Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret etti
Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu Üyeleri Emir Türkay, Şaban Aksoy.

Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu Üyeleri Emir Türkay, Şaban Aksoy, Ahmet Akkaya ve Yaşar Doğan; Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek Turan ile Sarımsaklı bölgesine yapılan hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler. 
Melikgazi Belediyesinin özellikle Turan ve Sarımsaklı bölgelerine yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu Üyeleri “Melikgazi Belediyesi bizlere her zaman yardımcı oluyor. Sosyal ve spor etkinliklere katılmamızı teşvik ediyor. Bölgemize yapılan yatırım ve hizmetler ile sosyal yaşama katkı sağlıyor. Her yıl düzenlediğimiz Sarımsaklı Kültür ve Dayanışma Etkinlimize destek olmaktadırlar. Turan ve Sarımsaklı Dayanışma grubu olarak 4 yıldır çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Amacımız bir dernek altında kültür, sanat ve sosyal çalışmalarda bölge halkına hizmet etmektir. Melikgazi Belediyesi tüm etkinlik ve çalışmalarımızda da yer almakta ve destek olmaktadır ” dediler.
Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyoruz
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada, “Melikgazi Belediyesi olarak her zaman her yerdeyiz. Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyor ve özünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Özellikle yöresel ve bölgesel kültür, sanat ve sosyal yaşamın korunması, devamlılığı ve gelecek kuşaklara aktarılması konusu belediyemizin öncelikle arısındadır. Bu neden ile Turan ve Sarımsaklı bölgeleri gibi tarih, turizm ve tarım yanında yüzyılların birikimi olan değerlerin gelecek kuşaklara aktarılası konusunda her çalışmaya desteklerimiz devam edecektir“dedi.
Her zaman her yerdeyiz,
Turan ve Sarımsaklı Dayanışma Grubu üyeleri önünüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Sarımsaklı Kültür ve Sanat Etkinlikleri hakkında Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a hem bilgi verdiler hem de yapılabilinecek ortak projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39