• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

TYB’nin Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri’nin sahipleri belli oldu

TYB’nin Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri’nin sahipleri belli oldu
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, her yıl düzenlenen Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısına, "Müslümanların en temel sorunlarından biri haline gelmiş Kudüs konusunda düşüncelerimizi sizlerle öncelikli olarak paylaşmak istiyoruz. Kudüs bütün insanlığın birikimlerini taşıyan bir belde lakin Filistin toprağıdır. Uluslararası hukuku hiçe sayarak bir yere varacağını sananlar kendi çirkinlikleri sarmalında ve akıttıkları milyonlarca Müslümanın kanı içinde boğulacaklardır. Biz TYB olarak devletimizin ve hükümetimizin aldığı bütün kararların destekçisiyiz. İnsanlığın yaralarını Ankara dışında saran hiçbir merkez kalmamıştır. Dünyanın neresinde bir sorun varsa insani tek çözüm merkezi Ankara haline gelmiştir" diyerek başlayan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, "İkinci olarak TYB Kayseri Şubesi olarak her yıl verdiğimiz “Kültür Sanat ve Başarı” ödüllerinin sahiplerini açıklamak istiyoruz.Hikaye: Ahmet Sıvacı, “Raks-s Mimoza Raks-ı Bülbül” Adlı eseriyle, Şiir: Burhan Kale, “Bende Saklı” adlı eseriyle, Deneme: Mustafa İbakorkmaz , “Okuma Notları” adlı eseriyle, Roman: Vedat Ali Tok, “Kadı” adlı romanıyla, Dergicilik: Erciyes Dergisi, Üstün Hizmet Ödülü: Muhsin İlyas Subaşı ömür boyu yürüttüğü çalışmalarıyla, Vakıfcılık: Adnan Şişlioğlu, Kültür Sanat Özel Ödülü: İsmail Gökşen kültür ve sanata verdiği emekten ötürü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yıllık Belediyecilik faaliyetleri nedeniyle, Kamu Yayıncılığı: Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kültür Sanat dergisi adlı yayınıyla, Kültür ve Sanat Destek Ödülü: Organize Sanayii Bölge Müdürlüğü, Kültür Sanat alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle, Türk Kültürü Hizmet Ödülü, İsmet Taymuş, “Maddi Olmayan Kültürel varlıkların tespit” çalışmaları nedeniyle" dedi.

 

Tunçbilek, "Ödüle layık bulunan bütün şahıs ve kurumları TYB Kayseri Şubesi ve haklımız adına tebrik ediyor, şehrimizin daha güzel bir belde olması için yeni yılda daha çok çalışıp üretmemizi diliyorum." ifadesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39