• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN TERÖR TEPKİSİ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDEN TERÖR TEPKİSİ
Kayseri Ülkücü İşçiler Derneği yaşanılan terör saldırısı nedeni ile bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Bu sabah yine felaket bir haberle güne başladık. Diyarbakır lice yolunda giden yolcu otobüsünün önünü kesen, mazlum halk düşmanı,bebek katili,korkak,alçak, hain terör örgütü üyeleri izine giden üç vatan evladını silah zoruyla kaçırmıştır.Şimdi ise akibetlerini kendileri dahi bilemiyorlar. Ama kimin umurunda. Başbakan açıklama yapıyor “ son on yılda terörle mücadele konusunda çok yol katettik” evet belli oluyor. Bir hafta içinde 8 şehit 15 ağır yaralı, 3 asker kaçırılması , Şemdinli’de terör den dolayı giriş çıkış yasağı konması son 10 yılda 1000 ‘in üzerinde şehit verilmesi…. Son günlerde yaşanan olaylar ile , Başbakanın yapmış olduğu açıklamalar arasındaki tutarsızlık ve dengesizlik bile ülke yönetimindeki acizliklerinin bir belirtisi değil midir? Şu mübarek ramazan ayında Cami önlerinde görüntü vererek ,halkımızın dini duygularını istismar etmeyi sanat haline getiren bu tiyatroculara sesleniyoruz. Ülke yönetmek büyük vebal ister. Takiyye yaparak ülke yönetilmez. Güzel şeyler olacak diyerek çıkılan yol Türk milletinin canını yakmaya devam etmektedir. Açılımın Türkiye’ye sunduğu kötü sonuçlar ortadayken bir an önce bu saçmalıktan vazgeçilmelidir.
Bölücü terör örgütü artık alan hakimiyetinden bahseder olmuş , şehirlerimize saldırmaya başlamıştır.
Siyasi olarak Başbakan ve Dışişleri bakanı bu işleri Barzani’ye havale ederek kurtulacaklarını zannetmektedirler. Barzani ve Talabani ile bu güne kadar hangi sorunu çözdünüz hangi meseleyi hallettiniz. Pkk ile bu aşiret reisleri arasındaki ideolojik fark nedir. Barzani daha dün yaptığı basın toplantısında ayağına giden Davutoğlu’na ziyaretinde cevap olarak “iki taraf’da silah bırakmalı” demiştir. Taraflardan birini Türkiye Cumhuriyeti diğerini pkk örgütü olarak ifade eden aşiret reisinin ayağına giderek Türkiye nin itibarını daha fazla rencide etmeyiniz.
Kandil başta olmak üzere operasyonlara biran önce başlanmalı. Pkk nın iç ve dış bütün uzantılarına karşı Akp hükümetinin ciddi tavır koyarak gereğini yapması beklenmektedir. Gereği açılım zırvası , Apo’yla müzakere, ev hapsi tartışmak, aşiret reislerinin ayağına gitmek, Türk kelimesini anayasadan çıkarıp apo ve çetesini memnun edecek kararlar almak değildir. Gereği arkasına Türk milletinin milli, ve manevi desteğini alıp terör neredeyse orada kararlı bir şekilde mücadele ederek terörü bitirmektir.
Kaçırılan askerlerin bir an önce bulunarak sağ salim ailelerine teslim edilmesini dilerken, Şehit olan askerlerimize Allah tan rahmet ailelerine başsağlığı dileriz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39