• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Uluslararası öğrenciler Başkan Palancıoğlu’nu ziyaret etti

Uluslararası öğrenciler Başkan Palancıoğlu’nu ziyaret etti
3 farklı üniversiteden 32 farklı takımın katılımıyla gerçekleşecek olan 2. Kayseri Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası'na katılacak takım oyuncuları Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret etti.

Yapılan maçların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Uluslararası öğrenciler dünya kupası adı altında geçen yıl ilkini yapmıştık. Şimdi ikincisini yapacağız. Kayseri Medeniyetin Burçları Derneği öncülüğünde, Talas Belediyemiz, Erciyes Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle düzenleniyor.

Geçen sene galip gelen takım Burkina Faso olmuştu. Bu maçlar sayesinde çok güzel birlik ve beraberlik oluyor. İnşallah bu sene de kardeşlik içerisinde güzel bir müsabaka geçirirsiniz. Bizde belediye olarak desteklemeye çalışıyoruz. Sporcularımıza kupa maçında giyecekleri formalarını da verdik. Genç sporcularımıza müsabakalarda ve okul hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.


Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası'na vermiş olduğu destekleri için Başkan Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür eden Medeniyetin Burçları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dursun, “Medeniyetin Burçları Derneği’nin yapmış olduğu 2. Dünya Kayseri Kupası hafta sonu başlıyor. Özellikle Talas Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. 32 ülke takımının formalarını karşılayarak en büyük desteği sağladı. Turnuvaya Gine, Tayland, Gana, Afganistan, Bangladeş, Afrika Karması-1, Kazakistan, Etiyopya, Kırgızistan, Pakistan, Filistin, Kafkasya, Ruanda, Tanzanya, Azerbaycan, Uganda, Moğolistan, Endonezya, Türkiye, Burkina Faso, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Balkanlar, Irak, Somali, Çad, Mali, Türkmenistan, Afrika Karması-2, Togo, Yemen, Cezayir Suriye takımları katılıyor. Karşılaşmalar 25 Mart Cumartesi günü Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Dış Saha’da 14.30’da başlayacak. İlk olarak Cezayir-Suriye karşılaşacak. İnşallah cumartesi günü açılışımıza bütün Kayseri halkımızı bekleriz” diye konuştu.
Başkan Palancıoğlu, ülke takım temsilcilerine formalarını dağıtarak sporcularla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39