• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Ümit Karan Cezaevinde Kaldığı Günleri Anlattı!..

Ümit Karan Cezaevinde Kaldığı Günleri Anlattı!..
Selin'le Dünden Bugüne programına özel röportaj veren Ümit Karan ceza evi günlerini anlattı.
Ünlü futbolcu röportajda özel hayatını ilişkin açıklamalar yaparken cezaevinda kaldığı günlerle ilgili olarakta bomba açıklamalarda bulundu.

İşte Ümit Karan'ın özel hayatına ilişkin bilinmeyenleri ve cezaevinde kaldığı süreci anlatan o röportajı:

ŞİKE OLAYLARI BAŞLADI. BU SÜREÇ NASIL BİR SÜREÇTİ? NASIL, NEDEN TUTUKLANDIN?
Benim hiçbirşeyden haberim yoktu. Ben tutuklandıktan 2-3 ay sonra öğrendim, neden tutuklandığımı… Açıkcası nasıl bir savunma yapacağımızı bile ilk aşamada hiç bilmiyorduk. Çünkü neden tutuklandığımızı bilmiyorduk. Benim telefon konuşmalarımın dökümünde hiçbir Fenerbahçeli ile görüşmem konuşmam yada fotoğrafım yok .

Doğrusu ben tutuklanmamda asıl sorumlunun ismimin olduğunu düşünüyorum. Ben Ümit Karan olmasaydım sadece Ümit olsaydım bunlar başıma gelmezdi. Aziz Yıldırım gibi bir ismi tutuklayınca tabii birkaç tane daha popüler isim gerekiyordu. Bana organize suçtaki görevli bile söyledi bu işte senin bir hatan yok diye. Benim ismimin bilinirliği tanınmışlığı yüzünden ben bu sürece dahil edildim.

Teşvik primi bütün takıma dağıtılır, ama yoktu böyle bir şey. Ve ben 5,5 ay yattım.

SEN YAŞAMAYI, ÇALIŞMAYI ÇOK SEVEN BİR İNSANSIN. NASIL GEÇTİ BU SÜREÇ ? EŞİN , ÇOCUĞUN NELER YAŞADINIZ?
İlk bir ay koğuşta hiç kimse birbiriyle tek kelime konuşmadı. Çok zor bir süreçti. Bir saniye 24 saat gibi geçiyordu. Herkes birbirine bakıyordu. Oturup birbirimize bakıyoruz, tek kelime yok, on – on iki kişi içerdeydik. Herkes ne oldu diye şok yaşıyordu adeta. Aziz Yıldırım revirdeydi onu fazla görmüyorduk ama diğer isimler hep biraradaydık. Mecnun başkan , Korcan , Bülent Uygun hep birarada kaldık.

O DÖNEMDE BİR ARADA KALDIĞIN İNSANLAR İLE İLİŞKİLERİN NASILDI?
Orada sevdiğin kadar düşmanlık da oluşuyor. Çünkü orada olmanın sebebini başka insanlarda arıyorsun. Orada sevdiğin kadar düşmanlık da oluşuyor, çünkü karşındakine hep bir soru işareti ile bakıyorsun. Bir suçlu arıyorsun , acaba ben kimin yüzünden buradayım diyorlar. Genelde tüm konuşmalar kavga ile sonuçlanıyordu , herkes birbirini suçluyordu , vay efendim sen şöyle dedin böyle yaptın senin yüzünden buradayız diye herkes birbirine yükleniyordu. Tüm konuşmaların sonu ‘’ senin yüzünden oldu’’ ile bitiyordu.

Ben kimseyle konuşmuyordum ,o nedenle kavga de etmiyordum ama diğerleri arasında güzel başlayan tüm konuşmalar kavgayla bitiyordu.

İÇERDE İŞ BÖLÜMÜ YAPILDIĞINA İLİŞKİN HABERLER ÇIKIYORDU , NASILDI İŞ BÖLÜMÜ VAR MIYDI GERÇEKTEN?
Bizim koğuşta temizliği hep beraber yapıyorduk.. Çayı isteyen yapıyordu. Yemeği de yine öyle.Gün içersinde aramızda bir sıra bir görev yoktu kim ne yaparsa birbirine ikram ediyordu. Bizi içerde güldüren tek şey dışardan duyduğumuz bu haberlerdi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39