• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

UMUT BULUT'TAN "TEŞEKKÜR" MESAJI

UMUT BULUT'TAN "TEŞEKKÜR" MESAJI
Ankara'daki bombalı saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, kendisine verilen moral ve destek üzerine bir teşekkür mesajı yayınladı.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Umut Bulut, Ankara'da bombalı saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybetmesinin ardından kendisine moral ve destek verenlere teşekkür etti.

Umut Bulut, Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Kara haberi aldığım pazartesi sabahından itibaren çok sayıda kişi başsağlığı dileklerini iletirken milyonlarcasının da manevi desteğini yüreğimde hissettim.

Bu bağlamda en zor günümde yanımda olarak beni ayakta tutmak üzere memleketim Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kadar gelen Sayın Başkanım Dursun Özbek’e, yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, birçok iyi ve kötü günü birlikte yaşadığım takım arkadaşlarıma, benim de bir parçası olduğum Florya’daki büyük aileye, kulüp çalışanlarımıza, taraftarlarımıza, devlet büyüklerimize,

birlikte çalıştığımız hocalarım Sayın Fatih Terim’e, Sayın Mustafa Denizli’ye ve Sayın Hamza Hamzaoğlu’na, Türkiye Futbol Federasyonu’na, yönetim kurulu düzeyinde cenazeye katılım gösteren Beşiktaş ve Trabzonspor’a, tam kadro olarak törene katılan Kayserispor Kulübü’ne, aynı mesleği yaptığım arkadaşlarıma, MHK Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu nezdinde tüm hakem hocalarıma, renk ayrımı gözetmeksizin koşan taraftarlara ve Yeşilhisar’a gelerek bana destek olan herkese minnettar olduğumu sizler aracılığıyla paylaşmak isterim.

Ayrıca spor, siyaset ve birçok farklı camiadan telefon, mesaj ve cenaze törenine gönderdikleri çelenklerle başsağlığı dilekleri ileten, sosyal medyadan destek mesajları gönderen, Kayseri’de olamasa da dualarıyla yanımda bulunan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Sizler, en kötü günümde hayatım boyunca arkamda ne kadar değerli insanlar biriktirdiğimi bana yeniden hatırlattınız. Hepinize çok teşekkür ederim."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39